Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 148 149 150 151 152 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
Twórcy reklamy się nie popisali ;] Dowcip stary jak świat. Zero inwencji własnej :p
Dowcip stary, ale w nowej formie :)
Świeżo upieczone, młode małżeństwo po upojnej nocy.
Z rana.
zona: kochanie, idź do sklepu kupić bułki
mąż: ile mam kupić?
żona: hmm, tyle ile razy się w nocy kochaliśmy
mąż: ok, już idę
Po 10 minutach, w sklepie
mąż: poproszę 7 bułek... [chwila zastanowienia] , albo nie, 4 bułki, 2 lody i kakao.
2 Truths 1 Lie
Ostatnio edytowany przez winnetou (2009-08-28 16:36:54)
Nie zaczynajcie z kibolami Widzewa: http://www.youtube.com/watch?v=sjejxVitQMc
djjanek napisał(-a):
Debian Start http://start.debian.net/
nie widzę w tym nic śmiesznego ;)
Według mnie to jest bardzo śmieszne - "postawiłeś Debiana to teraz szukej" :)
http://www.joemonster.org/filmy/5113/80-letnia-star … PlayStation-3
"Common fucker die!!"
Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka. Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku.
Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała:
- Piękna Pani, byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci, i będziemy żyli długo i szczęśliwie...
Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko pomyślała:
- No k***, nie sądzę...
I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce...
na dokładkę "stary staroć" ale moim zdaniem całkiem niezły ;]
Jeden z krajów islamskich. Po ulicy idzie całkowicie "okutana" dziewczyna, widać tylko jej ogromne czarne oczy. Kieruje się w stronę przepięknej rezydencji. Nagle przechodzący obok młody chłopak uśmiecha się do niej i puszcza oko. Dziewczę rzuca się biegiem do drzwi wielkiego domu, wpada do ogromnego gabinetu i krzyczy pokazując palcem przez okno:
- Tato, ten chłopak mnie zaczepił.
A na nieszczęście chłopaka tata był generałem. Szybko wezwał, więc swoich żołnierzy i rozkazał schwytać młodzika. Po pięciu minutach blady jak śmierć chłopak został postawiony przed obliczem groźnego i rozsierdzonego ojca- generała:
-Ty gnoju, ty psie - wrzasnął generał - jak śmiałeś podnieść wzrok na moją córkę? Ibrachim!!! - zawołał
Jak spod ziemi wyrósł wielki śniadolicy, brodaty mężczyzna w mundurze z dystynkcjami sierżanta.
Ibrachim - znowu wykrzyczał generał - weźmiesz tego łajdaka, zawieziesz go na naszą ukrytą farmę na pustyni i go wyruchasz.
Sierżant zasalutował, złapał chłopca za oszewę i pociągnął go do dżipa. Przykuł go kajdankami do siedzenia i ruszył w stronę rogatek miasta.
Po paru minutach jazdy chłopak odzyskał mowę i cichutko zaproponował:
- Ibrachim, dam ci 200 dolarów jak mnie nie wyruchasz.
Nic zero reakcji.
- Ibrachim - próbuje znowu młody - dam ci 500 dolarów, ale nie ruchaj mnie, co.
Dalej nic.
Ibrachim, dam 1000 dol.....
W tym momencie sierżant spojrzał na niego tak, że odechciało mu się znowu mówić.
Dojechali do farmy, brodaty wojskowy wywlekł chłopca z samochodu, wciągnął do środka, rzucił na łóżko i zdarł z niego spodnie. Potem zaczął sam się rozbierać. Był już prawie nago, gdy zadzwonił telefon. Wrzask w słuchawce był tak wielki, że nawet leżący twarzą w poduszce chłopak usłyszał generała:
- Ibrachim, natychmiast wracaj.
Ibrachim ubrał się, kazał ubrać się chłopakowi, przykuł go do siedzenia w dżipie i pojechali z powrotem do miasta. Weszli do rezydencji gdzie generał czerwony ze złości wrzeszczał na dwóch młodych arabów:
- Ibrachim, weźmiesz tych dwóch i ich rozstrzelasz.
Sierżant zgarnął całą trójkę wsadził ich do dżipa przykuł kajdankami do foteli i ruszyli. Droga przebiegała w złowieszczym milczeniu. Przerwał je cichy proszący głos naszego pierwszego chłopaka:
- Ibrachim, ale pamiętasz? Mnie wyruchać!!
Ostatnio edytowany przez winnetou (2009-09-01 00:27:51)
ćwicze namiętnie od 2 dni:))))))))
http://torrenty.org/torrent/399326
http://hannahmontana.sourceforge.net
Q : How/why did you make such a great OS?
A : I thought - what would attract young users to Linux? So I created this idea after a lot of reading and work.
właściwie w tym szaleństwie może być metoda...
Linux do zadań specjalnych ;). Ciekawe czy zmienia pieluszki??
http://www.youtube.com/watch?v=bYcF_xX2DE8
Ostatnio edytowany przez Semerchet (2009-09-01 18:45:01)
azhag ten róż zabija, moje biedne oczy...
winnetou napisał(-a):
Na moje oko to fiolet... któryś z nas jest daltonistą ;)
tak czy siak, ja sobie tego nie zainstaluję ;P
dowoszek napisał(-a):
winnetou napisał(-a):
Raczej ktoś jest facetem. Fiolet, róż. Jeden kicz.
AgayKhan napisał(-a):
dowoszek napisał(-a):
winnetou napisał(-a):
Raczej ktoś jest facetem. Fiolet, róż. Jeden kicz.
Byłem pewny, że ten argument prędzej czy później padnie... nie spodziewałem się tylko, że z ust Gay'a Khan'a ;) Buziaki kochaneczku, cmok, cmok i papa ;)
dowoszek napisał(-a):
Byłem pewny, że ten argument prędzej czy później padnie... nie spodziewałem się tylko, że z ust Gay'a Khan'a ;) Buziaki kochaneczku, cmok, cmok i papa ;)
Gdyż?
stare chłopy, a jako te dzieci. uspokujta się, bo zamknę wątek
w końcu to dział humor, nie? :p
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 148 149 150 151 152 … 255 ▶