Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Rdza jest oldskulowa ]:>
A ja mam końskie podwozie w tym stylu ;)
morys napisał(-a):
Trin napisał(-a):
Nie wiem co w tym ładnego...
Każdego podnieca coś innego :)
Prawda, jednym się podobają chromowane nakładki, innym szlachetna rdza.
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-07-22 00:03:33)
giegiel napisał(-a):
No chyba się nie znasz albo nie jeździłaś nigdy żadnym Audi, Vw, Mercedesem czy innym porządnym niemieckiem autem.
Tia porządne niemieckie auto
Co do Fordów, to mam focusa z 2003 roku i jedyne co mnie spotkało z rdzą to mały pęcherz na łączniu blach na drzwiach. W ramach gwarancji mi to naprawili i tyle widziałem rdzy w moim samochodzie. W nowszych wersja już podobno to poprawili, mieli jakiś problem technologiczny.
Ostatnio edytowany przez Robot_ (2009-07-22 11:08:20)
Wreszcie ktoś to MA forda.
Robot_: respect.
Kochany azhagu, jestem kobietą. Tak! Podniecają mnie ładne auta, nie rdza. Prawie piszczę jak widzę 205 KM w ładnej odsłonie, w ładnym lakierze, i przyjemnej tapicerce. Na widok takiego brum brum jestem jak nakręcona. Możesz się ze mną nie zgadzać, ale i tak mnie nie przekonasz. O czym oboje wiemy :) wychowałam się na tych autach.
Trin napisał(-a):
Prawie piszczę jak widzę 205 KM w ładnej odsłonie, w ładnym lakierze, i przyjemnej tapicerce. Na widok takiego brum brum jestem jak nakręcona.
205km - co to było :-) najładniej brzmią V6 i V8 z naciskiem na V8 :-)
Piotr3ks, nie ważne ile cylindrów, ważne że piszczę ;) I że te 205 KM można śmiało wycisnąć na trasie :)
A wy, lansujcie się BMW. Chętnie kiedyś się zmierzę.
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-07-22 13:51:37)
Porąbani jesteście wszyscy i tyle ...
korbol napisał(-a):
Nie chce rejestrowaś się na forum motoryzacyjny i zadawać tak trywialne pytania, w związku z tym zapytam tutaj.
Tylko się nie śmiać!
O co chodzi z progami w samochodzie?
Jaką funkcję one spełniają?
Odpowidz dostałeś w pierwszych postach.
Jak najedziesz jednym kołem na krawężnik i nie będa sie otwierać/zamykać swobodnie drzwi to znaczy że masz zgnite/uwalone progi.
One trzymają profil (skorupę) auta.
Jeśli wszystko jest OK. to nie zawracaj sobie głowy progami.
Muzyka na full i gaz do dechy :)
edit
Trin nie mocuj się Fordem z BMW. Po co ?
Jest tyle innych podniet :)
Ostatnio edytowany przez morys (2009-07-22 22:47:59)
Dzięki za informacje :) (o progach)