Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja to miałem 30 lat temu to sie już nie boję. dostałem 6 pkt i kazali mi sie cieszyć że jestem już po, lub uczyć jak jestem przed.
Należy tu na forum napisać prawdę i się nie wstydzić
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51505,2730234.html
ja miałem 5 pkt :] ale co zrobić, jak nie będę pisałe "tylko" j. polski, j. angielski, matematyke, fizyke i informatyke? a w tym quizie były przedmioty których niezdaje :]
ucz się wepster ucz, bo matura tuż tuż ;) Ten czas zleci szybciej niż myslisz
7 punkciszy :) a mature pisalem 5 lat temu. Stara matura byla o wiele wiele trudniejsza.
Ave :)
u mnie tez 7 punkciszy ...
tylko ,ze mature pisałem z matematyki ...
no i z obowiazkowego polskiego .
Qrde ,ale z tą pustynią Gobi ,albo wyspą Java ,to chyba przegiecie .
10 lat po maturze i tylko 5 pkt. Pocieszam się tylko tym, że matura ta bardziej na profil humanistyczny (historia, geografia, wos), a mnie to nigdy specjalnie nie interesowało :)
Stara matura byla o wiele wiele trudniejsza
Kazdy tak mowi o jakims swoim egzaminie co juz ma go za soba, chyba nikt temu nie zaprzeczy :P i nie warto porownywac starej i nowej matury, bo wtedy kazde wojewodztwo mialo rozne zestawy pytan, jedne latwiejsze inne trudniejsze zalezy jak sie trafilo, no i program nauczania byl odmienny.
stara matura była kufa zajebista o ile ktoś ummiał ściemnniać
też 7 pkt
też myśle, że stara matura była lepsza
Tak dokladnie to nawet nie wiem jak wyglada ta nowa matura ale domyslam sie ze to jest jakis test. Ja mialem to szczescie ze bylem na mat-fiz to te przedmioty mialem rozszerzone. I przyznam sie ze zadania byly naprawde inteligentne i trzeba bylo sie nakombinowac. A na tescie? Jezyk polski to faktycznie ladnie wody na calego :DDD. Ale wiem jedno cos jest nie tak z naszym polskim szkolnictwem bo wykladowcy na moim wydziale caly czas brzecza ze polska nauka sie uwstecznia i co smutne maja racje.
Pozdrawiam
ja tez 7, a mature (starą) zdawałem 2 lata temu i chyba była trudniejsza
prawie dobrze 8 :) lat 15 :)
A skąd wiecie, że była trudniejsza? Trzebaby zdać jednocześnie starą i nową. Pozatym nowa jest troche bardziej sprawiedliwa. Nie faworyzuje uczniów nauczycieli :/ (wiem coś o tym, gdyby nie test gimnazjalny napewno nie miałbym najlepszego wyniku w szkole, bo jakby to wszystko się odbywało jak przedreformą to mamusie faworyzowały swoich synusiów i córeczki :/ bleeeee)
Powinniście podejs trochwe inaczej do sprawy :D
Odpowiedzi można bardzo łatwo sprawdzić - wystarczy w przeglądarce na każdej kolejnej stronie przeglądać źródła i sprawdzać
wartości <imput>
Gdy wartość wynosi 1 tzn., że właśnie ta odpowiedź jest prawidłowa.
Powinniście podejs trochwe inaczej do sprawy :D
Odpowiedzi można bardzo łatwo sprawdzić - wystarczy w przeglądarce na każdej kolejnej stronie przeglądać źródła i sprawdzać
wartości <imput>
Gdy wartość wynosi 1 tzn., że właśnie ta odpowiedź jest prawidłowa.
Ty spryciarzu :D mówiłem Ci że dorosłeś :)
Nieno to znalazlem tam na forum :D