Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wymysliłem sobie, że napiszę dosć dużego art-a - mianowicie, opiszę życie z Debianem dla średnio-zaawansowanych userów linuxa. Za jakis czas bedzie czysty dysk - na nim zainstaluje Debiana, ale wszystko bedę zapisywał (przy ważniejszych / trudniejszych rzeczach będe wypisywał komendy). Chodzi mi o cos w stylu "A month with fluxbox" na www.tuxmachines.org/node/392 dla całego systemu.
Co o tym myślicie?
W związku z powyższym - mam pytanko - czy skompilowane teraz jądro (metoda tradycyjną) vmlinuz-2.6.12.5 i moduły(/lib/modules/2.6.12.5) - moge przegrać na inny dysk, po to, zeby wykorzystać (jajko i moduły) później ?
Ciekawy pomysł, powodzenia.
Mylse ze mozna tak zrobić, ale nigdy tak naprawde nie ma 100% pewnosci ze taka operacja sie napewno uda.
bardzo dobry projekt, zycze powodzenia;]
Pomożecie ??? POMOŻEMY
ja niby mam mature w tym roku szkolnym, ale zaczne w niedziele, albo w poniedziałek po lekcjach. Jeszcze miesiąc mam luzu, więc raczej zdążę.
tylko zebys nie zawali czegos przez projekt;] jak to u mnie mowia, pierw szkola potem komputer i do tego sie dostosowuje
Swietny pomysl i czekamy niecierpliwie :)