Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://techrepublic.com.com/5208-10879-0.html?forum … =rbxccnbdisc1
Ostatnio edytowany przez pink (2009-06-16 00:30:06)
Nasuwa mi się jeden cytat...:
„Unix JEST przyjazny dla użytkownika... Jest tylko wybredny w wyborze przyjaciół.” — Tollef Fog Heen
Właśnie zmarnowałem 1 minutę mojego życia.
kolejny art z cyklu: "chciałbym zainstalować linuksa, ale jestem zbyt leniwy i dlatego zostanę przy swoim windows".
po prostu linux nie jest dla wszystkich
rychu napisał(-a):
po prostu linux nie jest dla wszystkich
i niech tak zostanie :]
Ja się dziwię takim artykułom. Ludzie czas tracą na przekonywanie innych. Nie podoba mi się produkt firmy A, kupuję produkt firmy B, ale nie wypisuję antyreklamy o produkcie A. Wybór jest recenzją. Przekonywanie innych - po co? Ten facet jakby się przyznał, że docenia Linuksa. :)
Hmmm zgodze sie z jednym stwerdzeniem... ze tergetem dla linuxa obecnie powinny byc netbooki :) A szansa jest troche "marnowa" bo IMO najbardziej adekwatne distro do tego, czyli Moblin wkracza z opoznieniem (ale szybkos devingu jest naprawde dobra).
A reszta to takie lanie wody, a i jakies dziwne argumenty nieraz malo czytelne i niezrozumiale.
chyl-o napisał(-a):
azhag napisał(-a):
Szybko czytasz... Odbywałeś jakieś kursy?
Nie, po prostu nastolatkiem będąc dużo czytałem i samo przyszło. :)
azhag napisał(-a):
chyl-o napisał(-a):
azhag napisał(-a):
Szybko czytasz... Odbywałeś jakieś kursy?
Nie, po prostu nastolatkiem będąc dużo czytałem i samo przyszło. :)
Takiej odpowiedzi oczekiwałem :-)
Słuchajcie dzieci i bierzcie przykład z wujka azhag'a!
a ja nadal jeszcez ciągle czytam :D