Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Postanowiłem całkiem oficjalnie złożyć Wam wszystkim życzenia z okazji jakże tego wspaniałego dnia dziecka :D bo jak powiadają, "w każdym z nas, jest coś z dziecka" ;)
PS ips prosił mnie żebym usunął fragment o tym że to on podsunął pomysł :P
Ostatnio edytowany przez Cosik (2009-06-01 00:26:07)
Tak dokładnie to był nie pomysł, a żart.
Eee tam.. ja mam dzisiaj imieniny!:))
Na reszcie temat dla mnie ;) Dzięki Cosik za pamięć :))
Jak to Zielone Żabki śpiewają: "dzieci są złe, dzieci są złe..." ale ja jestem duuuuuże dziecko i mam to w nosie xD Chwila wolnego zaczynamy świętować dzień dziecka xD....
To mój dzień... lalalala :)
innym dzieciom też wszystkiego NAJ
uwierzycie że wracam do domu i na dzień dziecka pakują mi w łapy gips "dolina nidy" i szpachelkę? Myślałam że to jakaś aluzja typu "łopatą do głowy nie nałożysz to może szpachelką?" :D
Najlepszego chłopaki, i niech niektórzy z was nie ani mi się ważą spoważnieć ;]
kodzik: to Ty dzieciuch jesteś ;)
Trin, kochanie nasze, prędzej pomrzemy niż spoważniejemy xD
Trin napisał(-a):
uwierzycie że wracam do domu i na dzień dziecka pakują mi w łapy gips "dolina nidy" i szpachelkę? Myślałam że to jakaś aluzja typu "łopatą do głowy nie nałożysz to może szpachelką?" :D
Najlepszego chłopaki, i niech niektórzy z was nie ani mi się ważą spoważnieć ;]
Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. :> Szpachelka w dłoń i jechane. :)
BTW: Trin a może chodziło o to żebyś wzięła łopatki i poszła do piaskownicy? xD
Kobiety na trak... do szpachli! ;)
azhag, a Ciebie na widły łajzo jedna! :P
winnetou: wyrosłam z piaskownicy, wiem że może Cię to dziwić ale jednak :]
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-06-01 21:05:06)
Trin napisał(-a):
azhag, a Ciebie na widły łajzo jedna! :P
ja Ciebie też, Wredotko kochana ;*
Trin a masz sella na DUGu?? :>
winnetou: mam "sella" [taki duzi i jesce sepleni?] na dugu, musiałam przekabacić milygesa z użyciem łajzy po tym jak u ziomka shell kaput ;]
Ps. zawsze mnie ciekawiło czy ten avatar to realne dzieło na twoim ramieniu czy wygooglowany kaprys?
azhag napisał(-a):
ja Ciebie też, Wredotko kochana ;*
Ja Ciebie wcale, nie podlizuj się.
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-06-01 21:40:26)
Trin no to muszę Cię zmartwić. Nie wyrosłaś z piaskownicy xD ;] Zaloguj się a przekonasz się, że mam rację :P
aleś mnie pod włos wziął:> faktycznie, zapomniałam że tam milyges sobie piaskownicę zrobił. Cholera :> Tylko zabawek ni widu, pozabierał samolub jeden ;]
<lans>
Ha WinoTu jest boski. Czasami jak wina braknie to WinoTu pomyśli na nawet coś wygłówkuje xD
</lans>
A co do zabawek to zostawił nam: irssi, screen i kilka innych ;] :p
Bądźcie grzeczni dzieci, bo Wam piaskownicę wyłączę :PPPP
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Już będe grzeczny obiecuję!!! xD
Cosik napisał(-a):
nie no ludzie to miał być temat nie całkiem poważny a wy się wyzywacie i nabijacie :P no weźcie zróbcie dzień dobroci dla zwierząt :P
Nie wiem co bierzesz ale zmień dealera ;) :P Przecież nikt się nie wyzywa, no chyba że znowu mnie coś ominęło...