Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Od dawana nie dostaje powiadomien o odpowiedziach na email. Jakby ktoś mógł obadać dlaczego byłbym wdzięczny ;-)
Pozdr
a masz w profilu -> prywatność -> Powiadamiaj emailem o nowych prywatnych wiadomościach
zaznaczone?
nie zmieniałes emaila
Mam to zaznaczone, a możliwe że zmieniałem jakieś pół roku-rok temu, i chyba od tego czasu nie przychodzi. Adres mam dobry i nawet nie widze w logach, że z DUG'a się ktoś dobijał do mnie na poczte. Także problem chyba po stronie serwera DUG'owego.
Bo nie dostaniesz - odpowiedzi przychodzą tylko gdy subskrybujesz wątek. Przy normalnych odpowiedziach nie będzie maila
Coś z tą pocztą jest jednak nie tak.
Dostajesz PW.
Czasem mail przychodzi po tygodniu.
Czasami wcale.
Jednak coś jest nie tak z pocztą. Bo np. PW jak obecnie odbiorę na forum to już nie mam w skrzynce, w programie pocztowym. Nic nie zmieniałem odnośnie ustawień. Mam ustawioną opcje powiadom mnie o nowej PW. Przedtem wszystkie dochodziły, odebrane na forum czy nie.
no właśnie. nie można by zrobić, aby subskrypcja wątku zaznaczała się automagicznie np?
Program pocztowy będzie przebudowywany po zmianie płyty głównej serwera. Będzie trochę więcej restrykcji, trochę mniej spamu, no i szybciej to będzie śmigać.
Bodzio napisał(-a):
Bo nie dostaniesz - odpowiedzi przychodzą tylko gdy subskrybujesz wątek. Przy normalnych odpowiedziach nie będzie maila
Ja nie dostaję nawet jak subskrybuję :(
Może jestem celowo represjonowany? :P
Akkon napisał(-a):
:P
Bodzio napisał(-a):
Akkon napisał(-a):
:P
Tak coś właśnie podejrzewałem ;)
sprawdź teraz, zrestartowałem postfixa
Bodzio napisał(-a):
sprawdź teraz, zrestartowałem postfixa
Coś się ruszyło. Dostałem stare powiadomienie z wątku fotografia.
Straszne opóźnienia są... Jak dostaję powiadomienie, to zdążę PW już przeczytać i zapomnieć o nim
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-06-10 19:36:01)
Trzeba do Eli uderzyć, zbyt duże restrykcje są ustawione, a spam i tak przechodzi
za to nie wszystko przechodzi, co nie jest spamem :p
Strony: 1