Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dzień dobry,
poszukuję płytki z soundtrackiem do tego filmu. Jeśli ktoś chce się pozbyć - odkupię. Jeśli ktoś wie gdzie można ukraść, ściągnę :-)
Pomóżcie, ja nigdzie nie znalazłem :/
http://www.amazon.com/Planet-2000-Various-Artists-S … 74&sr=8-1
Ostatnio edytowany przez urug (2009-04-22 16:48:40)
To ja może dorzucę sie się do prośby- chodzi o muzykę z gry 'earth 2142', oryginalnie ścieżki cdda były na płycie z grą...
chyba znalazłam, mam nadzieję że o to chodziło. Urug, wyślę ci wszystkie namiary na PW.
Trin napisał(-a):
chyba znalazłam, mam nadzieję że o to chodziło. Urug, wyślę ci wszystkie namiary na PW.
strzelam ze wiem o którego namiara Ci myszko chodziło i stwierdzam ze z serwera plik został usunięty ;)
Rumi, słońce ty moje najsłodsze. Lubie Cię jak diabli, ale nazwij mnie jeszcze raz myszką pysiu to Ci zrobie masło z mózgu :)
Iii, niestety! Rumi, wiem że to podłe ale jako facet masz kiepskiego cela:P mistake, rzuciłam zupełnie innym linkiem niż chodził Ci po głowie skarbie.
urug, nie pękaj. Poszperam dalej.
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-04-22 20:45:51)
Trin napisał(-a):
..to Ci zrobie masło z mózgu :)
wielo to by tego masła nie było ;P .. dobrze klopsiku więcej gryzoniem nie nazwę :)
urug, nie przejmuj sie nami. Nie od dziś wiadomo że my z rumim to się prawie kochamy.
Rumi: Sam jesteś klops. Do tego stary i się na młode panny rzucasz:P i wiem że uwielbiasz mnie irytować-akceptuję.
urug: znajdę, choćbym miała palcami zdzierać to Ci tego soundtracka w sieci wyczaję.
1. The Tower That Ate People - performed by Peter Gabriel (4:05)
2. The Inferno - written by Graeme Revell/performed by Emma Shapplin (4:31)
3. A Thousand Years - performed by Sting (5:57)
4. Mars Red Planet - written by Graeme Revell (3:25)
5. The Fifth Heaven - written by Graeme Revell/performed by Emma Shapplin (4:53)
6. MontokPoint - performed by Strange Cargo (7:13)
7. Canto XXX - written by Graeme Revell/performed by Emma Shapplin (5:11)
8. Alone - written by Graeme Revell (2:13)
9. Dante's Eternal Flame - written by Graeme Revell/performed by Melissa Kaplan (3:40)
10. Crash Landing - written by Graeme Revell (5:13)
11. The Tower That Ate People (Remix) - performed by Peter Gabriel (6:27)
12. When the World is Running Down (You Can't Go Wrong) - performed by Different Gear Vs. The Police (3:35)
oto cały soundtrack.I teraz pytanie, czy mam ryć w sieci za całością, czy zadowolą cię pojedyńcze tracki?
Ile zdobęde tyle zdobędę, nie wiem czy to będzie 5 czy 10, a może żadnej jak mi nie pójdzie. Jutro mam wolne więc czas mogę na to jakiś przeznaczyć.
Ja też nie wiem dlaczego to robie ale z doświadczenia wiem że w sieci można wyszperać wszystko.