Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
właśnie otworzyłem browarssona z tej okazji :]
nie no rychu teraz to przegięcie ;] Idę do sklepu bo mnie suszy ;]
I ja piję za forum... ale teraz soczek leci :))
azhag napisał(-a):
DUG-owi i jego synowi (rówieśnikowi DUG-a), przynajmniej ja tak to zrozumiałem
no to jestem admin dupa :)
Yampress napisał(-a):
no to po kielonku... ;)
dobrze prawi...
winnetou napisał(-a):
nie no rychu teraz to przegięcie ;] Idę do sklepu bo mnie suszy ;]
spox, nawet gdyby dug nie miał tych swoich 5 lat dzisiaj, to browara i tak bym zastosował :p
Ale ooo sssooo choodzi ??
Browarek już leci xD Dwa żubry i spokój xD
Wszystkiego najlepszego nam życzę, oby zaglądało się na forum w dalszym ciągu z przyjemnością.
(prawie) wszyscy sto i sto ... a ja zycze okraglych 128 :-)
Oks wszystkiego dobrego moi drodzy koledzy
DLA WASSSSSSSS http://www.youtube.com/watch?v=xJ1yfEFs4w8 no to też http://www.youtube.com/watch?v=EwXhtoLXjxw&feature=related
Ostatnio edytowany przez Ryszard (2009-04-17 06:22:36)
PhockouS napisał(-a):
No to teraz byle do dyszki ;-)
a potem zleci i zanim się obejrzymy będzie 70 na karku :P
podlaczam sie pod Bodzia: nie tylko forum gdzie nie ma regulaminu, i stosuje sie netykiete, ale takze forum gdzie sie ludzi wychowuje, co wydaje sie byc zaprzeczeniem ogolnego faktu dotyczacego istenienia Internetu, oby wiecej takich miejsc ;) a to niech trwa dalej i niech trzyma taki wysoki poziom. chyba jedyne miejsce, gdzie czuc swojskosc, nawet jesli ludzie rozsiani po calym swiecie. i chyba jedyne ktore same soba potrafilo uzyskac taki status w necie :)
a browarek to moze kiedys pozniej.. :)
100lat
noo powiedzialem co wiedzialem, a teraz spadam mature pisac, ostatnia prosta :) a ty sie kurde Trin bierz do nauki, poki czas :) bo pozniej juz nawet by sie spieszyc nie bedziesz miala czasu
Wszystkiego naj aż do końca świata i dzień dłużej :)!
To pierwsze forum z tak... rodzinną atmosferą.
Polak zazwyczaj lubi łamać narzucane mu przywileje, z braku regulaminu nie ma co łamać więc dlatego jest tutaj atmosfera której ze świecą w ręku nie znajdzie się w innym miejscu.
Ostatnio edytowany przez sp3cu (2009-04-17 19:26:05)
Ponieważ to mój pierwszy post serdecznie pozdrawiam społeczność DUG'a i cieszę się, że mogę przyłączyć się do życzeń z okazji Jubileuszu życząc kolejnych owocnych lat w użytkowaniu, naprawianiu i propagowaniu Debiana :-)
PS. Zaprzyjaźnione forum również składa gratulacje:
http://debian.linux.pl/viewtopic.php?t=14222
No proszę proszę, któżto zawitał w DUGowe progi :) Pozdrawiam :)
lis6502 napisał(-a):
No proszę proszę, któż to zawitał w DUGowe progi :))
No w końcu się zarejestrowałem. W sumie to właśnie ta rocznica mnie jakoś zmobilizowała ;-)
Jak to się mawia - lepiej późno niż wcale xD Witamy serdecznie :)