Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam potrzebuję dość szybko zdecydować się na projektor multimedialny + ekran. Głównie będzie urzywany do robienia prezentacji. Problem mój polega na tym że wcale się na tym nie znam - w necie jest tego sporo, zachwalany jest każdy że jak zacząłem czytać to już nic nie wiem co mam wybrać. Może ktoś mi powiedzieć co, jaki model mam wybrać żeby z ekranem zmieścić się w 4000 brutto?
a może napisz jeszcze jakie masz konkreniejsze wymagania, np w jakim pomieszczeniu będziesz wyświetlał te prezentacje, i czego jeszcze oczekujesz od tego projektora, no i czy ma być zamontowany na stałe, czy nie
Ma służyć do prezentacji w firmie. Ma być mobilny.
NO ale temat już nieaktualny dałem już zapytanie do 3 firm zobacze co mi zaproponują w cenie 5000 zł.
guzzi napisał(-a):
NO ale temat już nieaktualny dałem już zapytanie do 3 firm zobacze co mi zaproponują w cenie 5000 zł.
jeżeli jednak wciąż masz wątpliwości to napisz to na elektrodzie, tam jest sporo osób które się bardzo dobrze na tym znają i są na pewno bezstronne i wiarygodne ;)