Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
azhag napisał(-a):
Notabene Amarok chyba ma mały kryzys od jakiegoś czasu. O k3b nie wspominając.
Od k3b czego bys jeszcze oczekiwal..? robienia krakersów..?
iwo napisał(-a):
azhag napisał(-a):
Iwo: rozwój LXDE mierzysz poprzez wydawanie wersji czy zmiany w systemie kontroli wersji?
Hm tak jak napisałem w swoim "artykule" środowisko nie jest jeszcze dopracowane (vide np. ikonka "208% naładowania akumulatora"),
a skoro od tamtej pory nic się nie zmieniło, to chyba jest coś nie tak, skoro jest co do zrobienia. O słabym spolszczeniu nie wspomnę.
na SVN jest jakiś ruch, choć nie potrafię ocenić skali prac
http://lxde.svn.sourceforge.net/viewvc/lxde/trunk/
kayo napisał(-a):
azhag napisał(-a):
Notabene Amarok chyba ma mały kryzys od jakiegoś czasu. O k3b nie wspominając.
Od k3b czego bys jeszcze oczekiwal..? robienia krakersów..?
jest już k3b dla KDE4? jest jakakolwiek „wypalarka” dla KDE4?
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-03-10 23:35:44)
nie wiem jak wy ale ja jakos nie rawie QT a moze raczej nie trawie KDE za bardzo windowsowate i zamulajace. nie wiem czemu piszeie ze gnome zamula mi bardziej zawsze zamulalo kde . pozatym nie ma jak xfce ^^
marcusdavidus napisał(-a):
nie wiem jak wy ale ja jakos nie rawie QT a moze raczej nie trawie KDE za bardzo windowsowate i zamulajace. nie wiem czemu piszeie ze gnome zamula mi bardziej zawsze zamulalo kde . pozatym nie ma jak xfce ^^
chyba najwyższy czas przypomnieć, że Qt != KDE, a GTK+ != (GNOME|Xfce)
tak ale temat jest gtk czy qt kde czy gnome ^^
marcusdavidus napisał(-a):
tak ale temat jest gtk czy qt kde czy gnome ^^
Temat jest otwarty, aczkolwiek wydaje mi sie, iz xfce nie ma takiej sily, aby przebic sie na piedestal srodowisk graficznych i chyba tworcy nie maja nawet takich zamiarow, dlatego napisalem kde czy gnome.
Oczywiscie jesli ktos uwaza inaczej, to temat mozna wyedytowac.
Ostatnio edytowany przez radziojedi (2009-03-12 11:53:17)
Wg mnie Xfce już dawno stał się GNOME-bis.
w sumie moze i racja z tym ze xfce ma to cos czego gnome nie ma , a mianowicie menu pod prawym myszki ^^
prawie jak fluxbox ^^