Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Coś się dzieje, z niektórych tematów "wyparowały" kodowane części postów jak na przykład tutaj
hm, chyba SOA #1...
Nic nie zauważyłem?
siarka2107, opróżnij słoik z ciachami i sprawdź. Jak dalej coś nie będzie 'tegez' to zamieść screenshot'a.
O proszę, rzeczywiście szkoda że screenshota nie zrobiłem, albo może to poranny brak kawy dał o sobie znać :), jak pisałem posta to kodowane zawartości postów były puste w niektórych tematach, nie wiem może jakieś czary mary :P
No i to jednak nie był poranny brak kawy. Tutaj potwierdza się moja wcześniejsza wypowiedź, i nie mówcie że to retusz :).
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=13548
http://dimax.rootnode.net/dug/1.JPG
Fakt różnią się nieco ale zwróć uwagę na czas u na to ze autor post edytował.
przy nieedytowanych postach też występuje ten sam objaw, popatrz na inne screeny
Nie bardzo rozumiem.
Chodzi Ci o te puste tagi?
To może być sprawa przeglądarki.
U mnie w operze też wielkie tagi się rozjezdzżają a w iceweaselu działają normalnie.
Ostatnio edytowany przez ilin (2009-02-27 08:35:20)
chodzi o ich brak, to że się rozjeżdżają pod różnymi przeglądarkami to wiem
No nie wiem skąd to się bierze.
Te co są obecnie to akurat są dokładnie takie jakie wklejałem przy pisaniu postów.Tak sie składa że to akurat moje posty.
Myślę ze to u Ciebie sprawa z przeglądarką.
chyba ze jakieś duchy grasują :)
jak bedziesz mial taki problem to zajrzyj do kodu strony i zobacz czy tam to jest czy nie ...
Cześć. Nie chciałem zakładać nowego tematu...
Po wejściu na forum taki błąd się pojawia:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gfr/azhag/forum/include/functions.php on line 1198
(Pod ogłoszeniem)
EDIT: W sumie teraz już się nie pojawia ;-)
Ostatnio edytowany przez urug (2009-03-03 16:23:44)
po prostu nie jesteś upoważniony do oglądania tej części postów :D
Zdarza się podczas przenoszenia postów do innego działu. Bez paniki.