Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
sp3cu napisał(-a):
Popraw ten art bo aż boli jak się na to patrzy. :)
Tiaaa Czadman to nauczyćiel ponegdaj ogdyś. Moćium pańie
Ostatnio edytowany przez Ryszard (2009-01-03 22:19:30)
czadman napisał(-a):
sp3cu napisał(-a):
Możliwe, że gdzieś popełniłem gafe ale przydałoby się wskazać w którym miejscu abym mógł to poprawić.
Nie było moim celem pisanie jakiegoś faq na wysokim poziomie(co byłoby ciężkie opisując tak łatwy w użyciu program) lecz tylko zaprezentowanie aplikacji, raczej mało znanej a jakże przydatnej.
Ryszard napisał(-a):
Tiaaa Czadman to nauczyćiel ponegdaj ogdyś. Moćium pańie
Wojenki nie zaczynajcie, nie ma sensu ;)
sp3cu napisał(-a):
czadman napisał(-a):
sp3cu napisał(-a):
Możliwe, że gdzieś popełniłem gafe ale przydałoby się wskazać w którym miejscu abym mógł to poprawić.
Nie było moim celem pisanie jakiegoś faq na wysokim poziomie(co byłoby ciężkie opisując tak łatwy w użyciu program) lecz tylko zaprezentowanie aplikacji, raczej mało znanej a jakże przydatnej.
Nie kwestionuję przydatności artykułu, a raczej chciałem zwrócić uwagę, żebyś przetestował co napisałeś, to wszystko. Mam nadzieję, że nie żywisz do mnie pretensji bo nie miałem intencji kogoś poniewierać, ale babole należy tępić. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.
czadman napisał(-a):
sp3cu napisał(-a):
czadman napisał(-a):
Nie było moim celem pisanie jakiegoś faq na wysokim poziomie(co byłoby ciężkie opisując tak łatwy w użyciu program) lecz tylko zaprezentowanie aplikacji, raczej mało znanej a jakże przydatnej.Nie kwestionuję przydatności artykułu, a raczej chciałem zwrócić uwagę, żebyś przetestował co napisałeś, to wszystko. Mam nadzieję, że nie żywisz do mnie pretensji bo nie miałem intencji kogoś poniewierać, ale babole należy tępić. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.
Oczywiście, że błędy trzeba tępić ale wytykając je drugiej osobie przydałoby się również je wskazać...
Pretensji nie mam, poprawiłem troszkę wstęp i update-rc.d (przez pomyłkę napisałem rc-update.d).
Ostatnio edytowany przez sp3cu (2009-01-04 00:23:31)
Naszła mnie taka refleksja, że nie testowałeś tego co napisałeś, a imho powinieneś.
czadman napisał(-a):
Naszła mnie taka refleksja, że nie testowałeś tego co napisałeś, a imho powinieneś.
Masz rację powinienem skopiować jeszcze to co napisałem do konsoli aby upewnić się czy działa. Wielkim błędem było napisanie rc-update.d zamiast update-rc.d. Mam nadzieję, że teraz jak przeczytasz ponownie będzie to miało ręce i nogi.
a jeszcze brakuje ustawień dla róznych poziomów. art. niekompletny
Zaktualizowałem jeden art konkretnie ten http://dug.net.pl/faq/faq-5-230-Dzwiek_5.1_w_SBLive … ie_ca0106.php
i zauważyłem że są pewne problemy jak wklejam kod do tagów to sciąga wszystko do pierwszej lini. Bez tagów jest to samo.
Tak nie może być bo może nie działać
Nie bardzo wiem jak to obejść.
Ostatnio edytowany przez ilin (2009-01-18 13:27:15)
spróbuj zamiast spacji
Tyle ze ja się nie odważę tego z palca wpisywać.
To musi być wklejane.
Ale sprawdzę jesze czy działa tak jak jest.
w przeglądarce będzie widoczne jako spacja (i tak zostanie skopiowane), jesli o to się martwisz
http://dug.net.pl/faq/faq-3-268-Huawei_E620_+_blueconnect.php Tylko kurcze nie wiem czemu taka duża przerwa na początku postu jest ;/
Nowy art(y) do portalu. Można to rozbić na kilka artów. Nadaje się jako krótkie zapoznawcze howto, dla osób, które nie znają jeszcze ogólnej polityki Linux'a a pragną rozpocząć przygodę od przygotowania teoretycznego, a nie empirycznego.
W razie błędów, jeszcze poprawię, bo tekst był pisany na gorąco jako pomoc do egzaminu. Rysunki nie moje.
link
Niektóre moje rozważania mogą być dalece.. dziwne.
Ostatnio edytowany przez paoolo (2009-12-23 08:31:55)
Złóż „wniosek” o przyjęcie do Gangu
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=15&p=21
będziesz mógł dodać tekst.
W sumie to myślę go podzielić na kilka mniejszych, bo w sumie niektóre z nich mogą mieć jakieś błędy. Jak będą jakieś nowe w związku z jakimś teoretycznym przygotowaniem do egzaminów, dam znać.
Pozdrawiam
i Wesołych :P