Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Trin: o wlasnie, widac ze z tych zielonych lat co ci zostalo, jak sie wie ze twardosc diamentow sa to skala okreslane :D ktore maja (niestety dla nas) zawsze taka sama cene: wyzsza niz by sie tego spodziewali :D
Trin napisał(-a):
To są tzw.'ukryte walory' :]
Słabo one ukryte jak opalona skóra na pierwszy rzut oka widoczna a perfumy w drugim końcu klubu czuć ;) .
No chyba że chodziło o te ryski, ale je z kolei trudno nazwać „walorami” ;) . Chociaż — co kto lubi.
Minio,nie chcę się tutaj rozwodzić nad tym co kto lubi,ale czy dupa,cycki i perfumy to walory?;] predzej autoreklama.
paoolo:moje zielone lata potrwają już chyba niedługo.temat o szaleństwach Trin jest popularny widze ;]
Tylko dziadka żal bo siwieje biedny.
Trin: takk, a na wiosne..
Trin: jeżeli chodzi o cycki, to zapytaj dowolnego samca z Twojego otoczenia ;) . BTW nał plejing:
Brudne Dzieci Sida & Grabaż - Lubię laski z małymi cyckami
paoolo:Wcale nie!;]
Minio:nie muszę pytać,co dzień mam przyjemność patrzeć na swoje.
:-P
BTW kur.. jak sie ma to do tematu :DD sie nazywa zboczenie
az musze popatrzec na tytul o czym on byl pierwotnie
Ostatnio edytowany przez paoolo (2008-12-23 13:25:17)
paoolo napisał(-a):
BTW kur.. jak sie ma to do tematu :DD sie nazywa zboczenie
az musze popatrzec na tytul o czym on byl pierwotnie
Moneta - Budyń
moneta - żeton - budka - TP S.A. - byle co - maź - budyń
lub inaczej
Porysowana płyta DVD - cycki:)
przepraszam za offtop (ale chyba nie jestem jedyny:))
Ostatnio edytowany przez radziojedi (2008-12-23 14:52:47)
w morde.. i mowi sie ze informatycy to nielogiczni ludzie, a tu czarno na bialym, zreszta mam taka mala dygresje, bo z tych oficjalnych testow z polskiego czy wogole jakiegokolwiek przedmiotu humanistycznego, to ja wypadam najnizej.. bo teoretycznie nie rozumiem, ale jakby dali na mature zamiast jakiegos tekstu do czytania czy analizy, wyciag z syslog'a to bym potrafil go wytlumaczyc..
jest podobno fajny motyw na mature ustna z polskiego, mowic duzo przy pomocy jakiegos wyszukanego slownictwa na temat fantasy, teoretycznie ktos z komosji nie ma szans spytac cie o coskolwiek konretnego (o ile sam nie jest fanatykiem Tolkiena)
edit: powyzsza dygresaja nie oznacza ze ja jestem fanatykiem tego autora, raczej nie mialem stycznosci z jego tworczosci, jedynie powierzchowna
edit2: a mowia tez ze to kobiety potrafia w ciagu 5 minut przegadac na 10 nielaczacych sie sensem tematow
Ostatnio edytowany przez paoolo (2008-12-23 14:14:42)
I to jest tak,od porysowanych płyt,poprzez zabiegi kosmetyczne na nich,cycki,i testy:)
hyhy,jeszcze Pana Cyca tu brakuje:)
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-12-23 17:51:40)
Żeby mnie nikt o offtopic nie posądzał, piszę post odpowiadający ogólnej tematyce forum:
touch cycki
;) .
killall cycki
teraz pewnie zostane zbanowany :)
Ostatnio edytowany przez radziojedi (2008-12-23 18:33:58)
Minio:ogolna tematyka forum nie byla o cyckach.
cycku.
Minio napisał(-a):
touch cycki
raczej: unzip | strip && touch cycki ;)
Trin: wypraszam sobie. Chodziło mi o pokazanie jak zaktualizować znaczniki czasu dla przykładowego pliku o nazwie cycki. Tematyka jak najbardziej linuksowa.
azhag: :D .
okej,poddaje sie.z cyckami na tym forum sie nie wygra.