Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
a wiec w koncu zostalam zmuszona do zrobienia takiego topic'u... bo trza sie wyzalic.. a ja bede pierwsza..
quzwa kto wywalil z debiana pozadny pakiet do zarzadzania cupsem mianowicie kups - quzwa za niedlugo nic nie bedzie w nim, a ze zrodel nie mam zamiaru go robic... qurcze czlowiek musi na RPM'ach zerwac..
to juz chyba lenistwo ze sie nie chce kompilowac :P
Ja też mam skarge do firmy "Voyager" :P czemu nie ma w wekendy busa po godzinie 20 :[ (ostatni 19.05 :[ hamstwo przez duże H :[
Ja też mógłbym się żalić i żalić na Debiana. Nie zmienia to jedanak faktu, że (dla mnie) jest to najlepsza (póki co) dystrybucja Linuksowa. Mnie wkurza to, że nie ma pakietu Spice.
To może sobie skompiluj :)
tu masz adres:
http://linux.maruhn.com/sec/spice.html
Prosze Rumi wyluzuj.... nic Ci obrazliwego przecez nie napisalam, a wiec nie powines takich...
Eno panienko przecież to nie było pisane z wrogością tylko uśmiechem na twarzy, ale widze że źle to odebrałaś :] może to przez moją ostro wyglądającą twarz której nigdy nie widziałaś :> w każdym bądz razie nudziłem si ei miałem troche czasu do pracy więc wpadłem na taki a nie inny sposób na zabicie czasu (słabe to stylistycznie :/ ) i jak cie uraziło to maże od razu :)