Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Pozdrowienia dla wszystkich DUGowiczow z Irlandii:] Kurde tu jest calkiem inny standard zycia. chyba zaczne powaznie myslec o przeprowadzce tu na stale. Na razie spedzam wakacje zycia:] W zyciu by mnie nie bylo na nie stac gdyby nie to ze mam tu siorke i ona stawia (piwko w sklepie 1,7 euro a w pubie 4!!!!). Pozdr.
Kurcze, nie bądź ryjem tylko whysky przywieź :)
Pozdro - u nas ostatni gasi światło
Piłem whysky ostatnio. I nie wiem, albo sie nie znam albo jakiś kiepski gatunek. Jak dla mnie to syf.
Nie wiem jak smakuje olej silnikowy ale smak tego mi sie jakoś z nim kojarzy:) Nie ma jak zimna vodka :)
chyba zaczne powaznie myslec o przeprowadzce tu na stale.
raczej nie ma się specjalnie nad czym zastanawiać :)
powodzenia
W życiu tego nie piłem, może warto spróbować?
Ale faktycznie słyszałem że szczyny gazdowej są lepsze od tego :P
Ale faktycznie słyszałem że szczyny gazdowej są lepsze od tego :P
...ciekawe co na to gazda ;)
zwykło sie mówić "Nieważne jak smakuje, ważne jak szybko sponiewiera"
jezu, ktoz moze ta wode na myszach chlac? :( bleeee.
Ja tam jesli wolno wtrącić to rudej wódy na myszach nie tykam:P
słusznie
vino rulez :)
Powiedzcie, czy my jesteśmy nawiedzeni, czy straszne nałogi ??
Post pt. "wino" był jednym z najppularniejszych. Wystarczyło że zieciu wyjechał i post sie cudownie rozwija :D ale nie o "biedzie" naszego kolegi na obczyźnie tylko o wódzie.
Pytanie - czy nasze wątroby przeżyją zlot ?
Powiedzcie, czy my jesteśmy nawiedzeni, czy straszne nałogi ??
qui bibit, doromit, qui doromit, non peccat sanctus est :)
kto pije ,śpi ,kto śpi, nie grzeszy, kto, niegrzeszy, jest świety, a więc, kto pije: swiety jest ... :D
Hmmmm.... dlatego księża codziennie - wino..... - rulez !!
oki moge przywiesc tego whiskacza na zlocik ale powiem tak: za 17 euro to w polsce moge postawic ze 3 flaszki dobrej wodki, a tak to przywioze jedna flache badziewia, bo irlandzka whisky jest jeszcze gorsza od tych ktore znacie.
Pozdrowienia z Harrachova, Liberca, Pragi i ogolnie Czech.
PS. Przywiezc komus czeskie trunki z pewna zawartoscia procentu? ;)[/code][/list]
Czeszki jak ładne możesz je zapiąć do walizki,nie żeby u nas nei było w czym wybierać ale od przybytku głowa nei boli
Czolem wszystkim. Pozdrowienia ze slonecznej Anglii. Konkretnie z Southampton. Jak wreszcie wroce, to opowiem wiecej, bo teraz mam limitowany czas na neta, a chcialem sie do linuxa przez putty dostac. To narka i do zklikania we wrzesniu.
... Anglii. Konkretnie z Southampton...
Pozdrów Rasiaka ;p
Ciekawe to mówisz Bodzio, że sami nałogowcy :) ja tylko sporadycznie piwo okazjonalnie wino na dobre trawienie, czasam drinka..... dramat to ja chyba też się zaliczam. A tak apstrachując od tematu to będzie ten zlot ??
PS: Pozdrowienia z Krakowa :P