Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 76 77 78 79 80 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
marcusdavidus napisał(-a):
33 procent geyow przenosi aids nie pomysli ze 77% heterykow tez przenosi aids dosyc to zabawne
100-33=67 :)
poprostu ludzie ktorzy to napisali uwarzazli ze ktos nie umei liczyc i skoro napisza ze33 procent geyow przenosi aids nie pomysli ze 77% heterykow tez przenosi aids dosyc to zabawne
A co ma jedno wspolnego z drugim? Gdyby tam było, że 33% nosicieli AIDS to homoseksualiści, to zgodziłbym się raczej, że pozostałe 67% nosicieli to heteroseksualiści.
No i żeby było na temat:
- Czemu kobiety mają mniejsze stopy?
- Żeby stać bliżej zlewozmywaka.
Ostatnio edytowany przez grzegorz.85 (2007-12-14 21:02:33)
http://kernelnewbies.org/Linux_2_6_24#head-75087a9e … d48eee6d747cc
5. Crashing soon a kernel near you
This is a list of some of the patches being developed right now at the kernel community that will be part of future Linux releases. Those features may take many months to get into the Linus' git tree, or may be completely dropped. You can test the features in the -mm tree, but be warned, it can crash your machine, eat your data (unlikely but not impossible) or kidnap your family (just because it has never happened it doesn't mean it can't happen):
Reading the Linux Weather Forecast page is recommended.
Najbardziej oryginalne przypadki utraty danych 2007
10 najdziwniejszych eksperymentów wszech czasów
Top 10 dziwnych pendrive
Ostatnio edytowany przez ba10 (2007-12-17 11:45:33)
TBH napisał(-a):
33 procent geyow przenosi aids nie pomysli ze 77% heterykow tez przenosi aids dosyc to zabawne
100-33=67 :)
moglby mi ktos wytlumaczyc alucje TBH ;d
a to nie będzie 1 + 1 = 1,(9) ?
:P
czepiasz sie szczegolow:)
Siedzą sobie świnie przy korycie i jedzą karmę przyniesioną przez gospodarza. Wszystkie się zajadają, aż im się uszy trzęsą - tylko jedna stoi z boku i się przygląda.
Pozostałe mówią do niej:
- Chodź najedz się z nami, to jest smaczne.
Ona odpowiada:
- Wy nie rozumiecie... Gospodarz was karmi, tylko po to żeby was utuczyć, a potem zjeść.
Reszta się śmieje z niej do rozpuku i mówi:
- Nie zwracajmy na nią uwagi, ona zawsze wierzyła w spiskowe teorie dziejów!!!!
BiExi napisał(-a):
http://shog.pl/fun/pendrive_ze_stadionu.jpg
Mozemy rozpoczac produkcje ja mam w firmie cale pudlo po monitorze kabli usb
Sprzetowa implementacja /dev/null
powiedziałbym, że suchar i było ze dwa razy, ale to /dev/null mnie zabiło i wybaczam :)
Ostatnio edytowany przez azhag (2007-12-17 22:49:17)
Rumi: edytuj posty ... nie pisz posta pod swoim postem
azhag: ale po całym dniu? bez przesady :)
Ostatnio edytowany przez azhag (2007-12-18 22:49:12)
On: Churchill powiedział, że d***kracja jest najgorszym ustrojem - ale lepszego nikt nie wymyślił
Ja: Ludzie wyjechali z Polski, gdzie mogli przez głosowanie wpływać na poliutyk - do Anglii, gdzie nie głosują...
On: Głosowali w wyborach polskich... i uznali, że w Zjednoczonym Królestwie d***kracja jest tak dojrzala, że już obejdzie si bez ich głosowania...
Ja: To ja jestem zwolennikiem jeszcze bardziej dojrzałej d***kracji: głosuje tylko Król, a reszta uważa, że Królestwo obejdzie si bez ich głosowania...
Ja to nie ja, żeby było jasne. :)
http://www.gram.pl/news_9QTlGe7_WoW_uratowal_dwojke_dzieci.html
i komentarz znajomego:
< kras> dobrze, ze w niego czarami nie chcial rzucac :D
----
http://www.idg.pl/news/134295.html
Ostatnio edytowany przez azhag (2007-12-18 22:46:44)
Przychodzi facet do studia tatuażu:
- Chciałbym wytatuować sobie Ferrari na penisie.
Tatuażysta uśmiecha się pod nosem:
- Dla dziewczyny?
- Nie, dla chłopaka - odpowiada klient.
- Hmm... to w takim wypadku dorzucę panu gratis dwa traktory na jądrach...
- A po cholerę mi tatuaż z traktorami na jajach? - pyta zdziwiony klient.
- Na wypadek gdyby Ferrari utknęło w błocie...
bns mi wystarczylo by zdjac okulary i z odleglosci metra przeczytac napis, to chyba czytelne jest takze dla tych co maja wiecej niz 0,5 promila, w sumie kiedys byl taki dosc mocno rozmyyty napis: "picie mąci zycie" jako bilboard jadac z krakow do myslenic kolo gaju, w sumie nie kadzy trzezwy zdolal to odczytac :D
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 76 77 78 79 80 … 255 ▶