Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
1765
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:14:03)
a u mnie chodzi na vbox-ie bez problemu, a po co --- zeby sobie sacd.iso wyextractowac do flac-a.
ps. i w koncu sie to 12GB ramu na cos przydalo :-).
Ostatnio edytowany przez pink (2015-03-17 09:31:50)
pink napisał(-a):
a po co --- zeby sobie sacd.iso wyextractowac do flac-a.
Instalować Windowsa, w eksperymentalnej wersji, przeznaczonego dla szympansów, by sobie zgrać płytkę Audio :)
to znajdz lepszy sposob????? (cel uswieca srodki).
1769
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:14:08)
ja nie wiem czego wyscie sie do mnie prz...... co za różnica czy serwerowa czy nie potrzebowałem winde na chwile wpisalem w google widdows 10 wyskoczyl link, zdziwilem sie ze tak za friko do pobrania i pomyslalem ze moze z ciekawosci ktos zechce przetestowac, umiescilem link w jak najbardziej odpowiednim dziale, wiec w czym problem.
ps. calkiem fajnie dziala powrocili do starego menu start - tylko mogli by zmienic panel sterowania bo juz ze 20 lat tak samo wyglada (ciekawe - grzecznie sie pyta czy szpiegowac czy nie przy konfiguracji neta).
Hmmmm..... A, już wiem, bo zainstalowałeś windowsa xd
na virtualce, to sie nie liczy.
uzytkownikubunt napisał(-a):
Pavlo950 napisał(-a):
pink napisał(-a):
to znajdz lepszy sposob????? (cel uswieca srodki).
Serwerowe wersje ewaluacyjne dostępne na pół roku.
Jakbym chciał zgrać, to bym znalazł sposób by to zrobić pod Linuksem.
BTW To, że Windowsa można wgrać bez klucza i przez pewien czas się automatycznie nie zablokuje, nie oznacza że korzystanie z takiego systemu nie posiadając do niego licencji jest legalne.
Jak to: nielegalne? Przecież te wersje do tego służą...