Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wesołych. I spokojnych. Coby w przyszłym roku nie było żadnej awarii Debiana ;)
I szczodrego mikołaja.
Oczywiście się dolączam do życzeń
Zdrowych , Wesołych i spełnienia wszystkiego , co sobie wymarzycie
Nie za prędko na te życzenia?
Komuś sufit czasem na głowę nie spadł?
sir_lucjan napisał(-a):
Nie za prędko na te życzenia?
Piszę puki żyję... w Święta robię w pracy po 12h od rana do nocy oraz w nocki więc mogę tego nie przeżyć. No i nocka od 19:00 do 7:00 w sylwestra w pracy. Zatem Pozdrawiam Gorąco i miłych świąt (pal licho religijność) z rodziną (bo rodzina najważniejsza).
mati75 napisał(-a):
Komuś sufit czasem na głowę nie spadł?
Mi spadła jedynie chęć do życia i w ogóle nie chce mi się dbać o Debiana. Sił mi brak... ale na to badziewie Ubuntu nigdy nie wrócę! Czekam na Debiana Stabilnego 8 bo ostatnio z live sprawdzałem Jessie i z kernelem od extona daje to super zestaw. Muszę przyznać, że od kernela 3.16 im nowsza wersja tym wspanialej pracuje mój lapek (szczególnie da się to zauważyć jeśli chodzi o odtwarzanie i rendering plików wideo UHD 4k/8k a FHD 1080p to nawet wrażenia nie robi na laptopie). Oby zatem w nowym 2015 roku twórcy Debiana 8 Jessie postarali się. Trin, Mati oraz Ethanaku życzę Wam sukcesów w programowaniu!
Hepita napisał(-a):
(...)szczodrego mikołaja.
Był 10.12.14 Zasłużona wypłata. Minimalna krajowa za 10-12h pracy na dobę.
Ostatnio edytowany przez neo86 (2014-12-11 19:19:35)
@neo86:
Nikogo nie obchodzą szczegóły twojej pracy.
Szczególnie w wątku poświęconym świątecznym życzeniom.
Przy okazji zajrzyj kiedyś w kalendarz i sprawdź kiedy będą święta.
Proponuję przenieść część tego tematu - od momentu złożenia przedwczesnych życzeń - tam, gdzie jest na to miejsce ;)
To nie miejsce na smęcenie. Nie tylko Ty masz pod górkę, ale jakoś nikt poza Tobą tak się nie rozczula nad sobą.
Ostatnio edytowany przez sir_lucjan (2014-12-11 19:40:53)
@neo86 A co ja mam powiedzieć? Siedzę po 7 godzin w szkole, 3 razy w tygodniu szkoła muzyczna, w domu jestem zmęczony i nie mam prawie czasu na kompa, święta już całe zajęte...
A to dopiero 3 gimnazjum.
O ile się orientuję to temat od życzeń a nie od użalania się jak to panowie nade mną zauważyli.
Hepita napisał(-a):
@neo86 A co ja mam powiedzieć? Siedzę po 7 godzin w szkole, 3 razy w tygodniu szkoła muzyczna, w domu jestem zmęczony i nie mam prawie czasu na kompa, święta już całe zajęte...
A to dopiero 3 gimnazjum.
Pójdziesz do pracy to zobaczysz co to zmęczenie.
Wszystkim użytkownikom DUGa na Święta Bożego Narodzenia i nadchodzący Nowy Rok życzę dużo radości i dobroci od ludzi, szczęścia w gronie rodziny oraz niosącego pokój błogosławieństwa Bożego.
Tez zycze wszystkim Zdrowych Spokojnych i Wesolych Swiat.
1359
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:05:08)
Nie doktoryzujcie się na Debianie. Bawcie się nim i używajcie.
Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń.
Wesołych i szczęśliwych Świąt i dużo zdrowia w Nowym Roku :)
Wesołych Świąt
Wesolych!!!
ilin napisał(-a):
Wszystkim użytkownikom DUGa na Święta Bożego Narodzenia i nadchodzący Nowy Rok życzę dużo radości i dobroci od ludzi, szczęścia w gronie rodziny oraz niosącego pokój błogosławieństwa Bożego.
Lubię to :)
Wesołych Świąt.
Wesołych Świąt ;)
2490
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:29:43)
Merry Christmas and Happy New Year, May the force be with You!!!
letters=( \" \');while true;do clear; letter=${letters[$[RANDOM%${#letters[@]}]]}; [[ $letter == \" ]] && color=35 || color=32;m=2;i=37;p=$(($i/2-1)); while [[ $m -le $i ]];do printf "%${p}s" ;printf "\e[4;${color}m${letter}%.0s\e[m" $(seq $m);echo;m=$[m+2];((p--));done;sleep 1;done