Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ciekawie to wygląda :)
http://thechive.com/2012/08/10/take-a-peak-inside-g … ce-24-photos/
W obecnej firmie, w nowym biurze ma być kącik do odpoczynku. Stanowiska pracy raczej się nie zmienią, ale kącik może być ciekawy :) I tak już obecnie jest ciekawie - przerwa obiadowa to dla niektórych obiad+Teken na PS3 :)
U nas był ps3 w firmie to zniknął (szef gdzieś zabrał) i od jakiegoś czasu nie ma go ;/ a szkoda bo granie w Buzza było sympatyczne. Pegasusa też mieliśmy ale dostal nóg ;/
Jak widać mają też panienki :) http://thechive.files.wordpress.com/2012/08/google- … london-16.jpg
jakie panienki to kucharka. Przeciez pisze kuchnia na drzwiach.
Yampress napisał(-a):
jakie panienki to kucharka. Przeciez pisze kuchnia na drzwiach.
Auć!
I co? Będziesz nam teraz wszystkie błędy wytykał? Chyba fora pomyliłeś.
OJP! Za czyje to piniądze powstalo :)
ArnVaker napisał(-a):
I co? Będziesz nam teraz wszystkie błędy wytykał?
Po czym wnosisz, że wytykam błędy? "Auć" wyraża uczucie/odczucie.
Chyba fora pomyliłeś.
Mógłbyś jaśniej?
Ostatnio edytowany przez mrmarkos (2012-08-13 11:38:22)
mrmarkos napisał(-a):
Po czym wnosisz, że wytykam błędy?
Po ostentacyjnym pokolorowaniu na czerwono i pogrubieniu błędu.
mrmarkos napisał(-a):
Mógłbyś jaśniej?
Jeśli masz zamiar pisać posty żeby wytykać ludziom błędy językowe, to idź robić to gdzie indziej.
No i co, będziemy teraz aferę robić? Dajcie spokój.
Skuś baba na dziada ;)v hehe
Podkreśliłem, tylko dlatego by zaznaczyć do czego odnośni się "auć" i tyle. Nie mam aspiracji edukacyjnych w zakresie języka polskiego.
Przepraszam jeśli kogoś to uraziło. Luz ;)
Nie, u nas PS3 nie może zniknąć :] Ale ostatnio rzutnik zniknął (!!) na parę godzin i była wieeelka bida w trakcie w obiadu. Wszyscy patrzyli się w swoje michy i jak się skończyła szama, to skończyło się siedzenie. Mech..
mrmarkos napisał(-a):
Podkreśliłem, tylko dlatego by zaznaczyć do czego odnośni się "auć" i tyle. Nie mam aspiracji edukacyjnych w zakresie języka polskiego.
Przepraszam jeśli kogoś to uraziło. Luz ;)
Forma "pisze" jest po prostu krótsza. Podobnie jest z wyrazem "śmierdzi". Mało kto mówi "Coś tu jest nasmrodzone" tylko mówi się "Coś tu śmierdzi". W obu przypadkach chodzi o swego rodzaju emanację (np. zapachu czy treści), uzewnętrznienia się czegoś. Taka jest moja teoria, tak ja to widzę. :)