Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dzień dobry, -naście lat temu miałem tu konto, ale nie potrafiłem odzyskać hasła. Teraz pewnie za dużo nie popiszę, bo AI odpowiedziało mi na niezliczone pytania, ale z sentymentu się zapisałem ;)
Witamy witamy ;)
miwie napisał(-a):
Dzień dobry, -naście lat temu miałem tu konto, ale nie potrafiłem odzyskać hasła. Teraz pewnie za dużo nie popiszę, bo AI odpowiedziało mi na niezliczone pytania, ale z sentymentu się zapisałem ;)
Cześć :)
miwie napisał(-a):
Witaj
A pod jakim nickiem byłeś te 20 lat temu? Przywracanie hasła forum na konto e-mail nie działa?
Zawsze możesz poprosić administratora forum o zresetowanie hasła, którego zapomniałeś
Coś tam próbowałem, ale nie wyszło. I tak od kilku dni gadam tylko z AI, bo tylu pytań nikt żywy by nie zniósł. No i AI nie krytykuje mnie, że po paru godzinach przeszedłem na Fedorę Kinoite, potem Manjaro, a teraz piszę z Arch Linuksa. Nic się nie zmieniłem przez kilkanaście lat, uwielbiam skakać po distrach :D
Edit: jedno, co zapamiętałem z tego forum, że panowała tu dość kameralna i przyjemna atmosfera. Ale jestem strasznie stary, bo jak dzisiaj odtwarzałem profil na forum Archlinuksa, to rejestrację mam z 2009. A Arch to nie był mój pierwszy system, tylko Mandriva :D
Ostatnio edytowany przez miwie (2025-06-23 17:27:38)
Dzien dobry .po wielu latach . Zawsze na Debian. Bookworm. i dziala , komputery sie zmieniaja . a system ten sam .chyba sie starzeje.
Jeszcze AI weszlo .przeboj sezonu . jak Zagloba nie chwalac sie ,ja zem to przepil. byly piekne czasy
A mnie się udało zalogować; poprzednio logowałem się: 2011-04-08 20:29:00.
Dobry wieczór :)
Jest i Ojciec Założyciel i Yampress.... Kopę lat :)
Imperator Moderator DUG Yampress zarejestrowany na forum DUG 2007-10-18 . Po tylu latach dorobił się tytułu Imperator. Cóż. Za ponad 2 lata będę mógł zaśpiewać "20 lat minęło jak jeden dzień" tra la la la
]:>
Pięknie :)
Mój staż skromniutki bo:
Zarejestrowany: 2009-02-22 i po dwóch latach zniknąłem na chwilę :)
Ale myślę, że skoro udało się zalogować, to warto to wykorzystać i się poudzielać na DUGu ;)
Abyś został wprowadzony w teraźniejszość to oficjalnie i "nieuroczyście" ogłaszam że jabber dugowy nie działa od kilku lat. Z 10 lat juz będzie.
Bo masz jeszcze w stopce jid...
To jest sentyment.. DUGowy serwer jabbera. To były czasy
Przywilej młodości... Każdy robi głupoty będąc młodym i pięknym . Teraz na starość jest się już tylko młodym
=(8[]
Zaraz, zaraz... kto śmie mówić o starości ? Ja mam skończone 70 lat i czuję się jak młody gówniarz.
Bodzio toż Ty "GóFniorz" jeszcze jesteś
Bodzio napisał(-a):
Zaraz, zaraz... kto śmie mówić o starości ? Ja mam skończone 70 lat i czuję się jak młody gówniarz.
Poważnie? Kto by pomyślał.
Yampress napisał(-a):
Abyś został wprowadzony w teraźniejszość to oficjalnie i "nieuroczyście" ogłaszam że jabber dugowy nie działa od kilku lat. Z 10 lat juz będzie.
Bo masz jeszcze w stopce jid...
To jest sentyment.. DUGowy serwer jabbera. To były czasy
Nawet nie wiedziałem że był DUGowy jabber XD kiedyś xmpp to była super opcja, obsługiwało go google, messenger i z kilku innych by się znalazło. Znacznie ułatwiłoby to komunikację jakby był jeden komunikator zamiast dwóch, trzech czy ilu tam teraz potrzeba XD
Pavlo950 napisał(-a):
Nawet nie wiedziałem że był DUGowy jabber XD kiedyś xmpp to była super opcja, obsługiwało go google, messenger i z kilku innych by się znalazło. Znacznie ułatwiłoby to komunikację jakby był jeden komunikator zamiast dwóch, trzech czy ilu tam teraz potrzeba XD
No bo wiesz... są na świecie rzeczy, które nie śniły się nawet filozofom. Kawal historii. Mnóstwo osób już tutaj nie ma czasu na forum rozpłynęli się w realnym świecie. Nauczyliśmy ich jak żyć i już nie potrzebują opieki swoich GURU
]:>
To ja chyba najmłodszy w tej ekipie, 47 lat ;D
Yampress napisał(-a):
A pod jakim nickiem byłeś te 20 lat temu? Przywracanie hasła forum na konto e-mail nie działa?
Byłem jako mmw i też w kółko skakałem po distrach. Ale teraz szybciej się już męczę skakaniem.