Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dzień dobry, -naście lat temu miałem tu konto, ale nie potrafiłem odzyskać hasła. Teraz pewnie za dużo nie popiszę, bo AI odpowiedziało mi na niezliczone pytania, ale z sentymentu się zapisałem ;)
Witamy witamy ;)
miwie napisał(-a):
Dzień dobry, -naście lat temu miałem tu konto, ale nie potrafiłem odzyskać hasła. Teraz pewnie za dużo nie popiszę, bo AI odpowiedziało mi na niezliczone pytania, ale z sentymentu się zapisałem ;)
Cześć :)
miwie napisał(-a):
Witaj
A pod jakim nickiem byłeś te 20 lat temu? Przywracanie hasła forum na konto e-mail nie działa?
Zawsze możesz poprosić administratora forum o zresetowanie hasła, którego zapomniałeś
Coś tam próbowałem, ale nie wyszło. I tak od kilku dni gadam tylko z AI, bo tylu pytań nikt żywy by nie zniósł. No i AI nie krytykuje mnie, że po paru godzinach przeszedłem na Fedorę Kinoite, potem Manjaro, a teraz piszę z Arch Linuksa. Nic się nie zmieniłem przez kilkanaście lat, uwielbiam skakać po distrach :D
Edit: jedno, co zapamiętałem z tego forum, że panowała tu dość kameralna i przyjemna atmosfera. Ale jestem strasznie stary, bo jak dzisiaj odtwarzałem profil na forum Archlinuksa, to rejestrację mam z 2009. A Arch to nie był mój pierwszy system, tylko Mandriva :D
Ostatnio edytowany przez miwie (Dzisiaj 17:27:38)
Dzien dobry .po wielu latach . Zawsze na Debian. Bookworm. i dziala , komputery sie zmieniaja . a system ten sam .chyba sie starzeje.
Jeszcze AI weszlo .przeboj sezonu . jak Zagloba nie chwalac sie ,ja zem to przepil. byly piekne czasy