Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  Wczoraj 07:18:18

miwie - Nowy użytkownik

miwie
Nowy użytkownik

powitanie po wielu latach

Dzień dobry, -naście lat temu miałem tu konto, ale nie potrafiłem odzyskać hasła. Teraz pewnie za dużo nie popiszę, bo AI odpowiedziało mi na niezliczone pytania, ale z sentymentu się zapisałem ;)

Arch Linux | Kernel: 6 | CPU: Ryzen 3 3200G (Vega Graphics) | RAM: 8GB | KDE Plasma 6 | Storage: 250GB SSD (Btrfs on LUKS)

#2  Wczoraj 12:52:04

mleko_tomi - Nowy użytkownik

mleko_tomi
Nowy użytkownik

Re: powitanie po wielu latach

Witamy witamy ;)

#3  Wczoraj 19:35:55

Bodzio - Ojciec Założyciel

Bodzio
Ojciec Założyciel
Serwis

miwie napisał(-a):

Dzień dobry, -naście lat temu miałem tu konto, ale nie potrafiłem odzyskać hasła. Teraz pewnie za dużo nie popiszę, bo AI odpowiedziało mi na niezliczone pytania, ale z sentymentu się zapisałem ;)

Cześć :)

Debian jest lepszy niż wszystkie klony
Linux register users: #359018
http://www.freebsd.org/gifs/powerlogo.gif
Beskid Niski

#4  Dzisiaj 10:06:16

Yampress - Imperator

Yampress
Imperator

miwie napisał(-a):

Witaj
A pod jakim nickiem byłeś te 20 lat temu? Przywracanie hasła forum na konto e-mail nie działa?
Zawsze możesz poprosić administratora forum o zresetowanie hasła, którego zapomniałeś

#5  Dzisiaj 17:25:21

miwie - Nowy użytkownik

miwie
Nowy użytkownik

Coś tam próbowałem, ale nie wyszło. I tak od kilku dni gadam tylko z AI, bo tylu pytań nikt żywy by nie zniósł. No i AI nie krytykuje mnie, że po paru godzinach przeszedłem na Fedorę Kinoite, potem Manjaro, a teraz piszę z Arch Linuksa. Nic się nie zmieniłem przez kilkanaście lat, uwielbiam skakać po distrach :D

Edit: jedno, co zapamiętałem z tego forum, że panowała tu dość kameralna i przyjemna atmosfera. Ale jestem strasznie stary, bo jak dzisiaj odtwarzałem profil na forum Archlinuksa, to rejestrację mam z 2009. A Arch to nie był mój pierwszy system, tylko Mandriva :D

Ostatnio edytowany przez miwie (Dzisiaj 17:27:38)

Arch Linux | Kernel: 6 | CPU: Ryzen 3 3200G (Vega Graphics) | RAM: 8GB | KDE Plasma 6 | Storage: 250GB SSD (Btrfs on LUKS)

#6  Dzisiaj 21:35:03

lubomir2103@ - Nowy użytkownik

lubomir2103@
Nowy użytkownik

Dzien dobry .po wielu latach . Zawsze na Debian. Bookworm. i dziala , komputery sie zmieniaja . a system ten sam .chyba sie starzeje.

#7  Dzisiaj 21:42:13

lubomir2103@ - Nowy użytkownik

lubomir2103@
Nowy użytkownik

Jeszcze AI weszlo .przeboj sezonu . jak Zagloba nie chwalac sie ,ja zem to przepil. byly piekne czasy

Stopka forum