Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam! mam takie pytanie - jest jakiś program pod windowsa który udaje użytkownika??
Tzn - przypuszczalnie nawet jakiś skrypt który sam zainstaluje dany program np adobe czy coś w tym stylu
potwierdzając mu poszczególne opcje ( typu dalej dalej dalej - akceptuje itd.)Czy np instalacja certyfikatu na przeglądarki. Czyli program udający prawdziwego użytkownika w trybie graficznym ( lub tekstowym jeśli się da) któremu najpierw ułoży się schemat przypuszczalnie instalacji( najlepiej żeby był to skrypt - który z danym programem i certyfikatem nagranym np na płycie po odpaleniu z autoruna zaczął wszystko sam robić ( tzn chodzi mi dokładnie - zainstalował jeden program i certyfikat na explorera i mozille .
Był bym wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Czy coś takiego wogóle istnieje??
Tak, spyware, malware, duzo jest tego pod windowsem:) przepraszam za ironie.
WPKG http://wpkg.org/ pamiętam, że czytałem o jeszcze jednym projekcie ale nie mogę sobie przypomnieć.