Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Świeżo dopalony Testing.
nie chciał mi się uruchomić z menu, to zaatakowałem z tarminala, ale znowu nic:
iwo@Iwo:~$ audacious amidi-plug(amidi-plug.c:amidiplug_init:97): init, read configuration amidi-plug(i_backend.c:i_backend_load:107): loading backend '/usr/lib/audacious/Input/amidi-plug/ap-alsa.so' amidi-plug(i_backend.c:i_backend_load:145): backend /usr/lib/audacious/Input/amidi-plug/ap-alsa.so (name 'alsa') successfully loaded Naruszenie ochrony pamięci
Jak sobie z tym poradzić? Iwo
Ostatnio edytowany przez iwo (2008-07-31 18:28:58)
qazwsx napisał(-a):
Powrót do pakietu z etcha i hold pomoże:) Brakuje niektórych pluginów ale przynajmniej działa. Wersja w etchu to bodajże 1.22 a w testing 1.51. Błąd wcześniej był w pakiecie z sid ale teraz przeszedł i do lenny.
No to sobie poczekam, aż naprawią, lub dadzą nową wersję. Cofać się nie będę.
Testing 1.5.1-1
Unstable 1.5.1-1
To może się na ten czas przesiądę na xmms2, bo widzę, ze wznowili nad nim pracę. No i zaraz jakiegoś Hannibala puszczą.
Testing 0.4DrKosmos-4
Unstable 0.5DrLecter-2
Przed chwilą z ciekawosci zainstalowalem audaciousa na lennym i odpala bez problemu.
Edit:
Wywala przy próbie zaladowania playlisty.
Sprobuję go przepakietowac.
Przepakietowanie na fabrycznym rules nic nie daje.
Tam jest bład chyba na pakietach wokol niego.
Ale nie chce mi się grzebac wokoł niego.
Od jakiegoś czasu do łask wrócił stary xmms.(audacious dla mnie trochę przyciężkawy się zrobil)
Ostatnio edytowany przez ilin (2008-07-10 13:06:25)
U mnie wystarczyło wywalenie jego plików konfiguracyjnych (cały katalog .audacious)
PS.
Polecam mpd+mpc/glurp
Ostatnio edytowany przez urug (2008-07-10 14:14:08)
A ja usunąłem całkowicie audacious i zainstalowałem tego z repo sida - działa jak natura chciała ;-)
edit:
Tylko że zużywa jak głupi 100% procesora... przesiadam sie tymczasowo na mp3blaster :p
EDIT:
Problem rozwiązany ;-)
Wystarczy pobrać audacious-plugins w wersji 1.5-1-1 z repo sida i wersja lenny działa.
Ostatnio edytowany przez Inquistor (2008-07-15 11:38:00)
Strony: 1