Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Taki oto błąd:
[Dzial tech'a] Warning: opendir(/var/www/debian/tech/pdf): failed to open dir: No such file or directory in /var/www/debian/tech/index.php on line 28 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/debian/tech/index.php on line 30 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/debian/tech/index.php on line 36 Warning: sort() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/debian/tech/index.php on line 37
Co się stało?

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	nic się nie stało, sprawy licencyjne. Niedługo będą dostępne na login i hasło dla członków gangu debiana

prawiczek erotoman
 prawiczek erotoman
	a czyli teraz po temu no ... Bilowemu czeba hasłą żeby mieć coś extra :>
 Członek DUG
 Członek DUG

Członek DUG
 Członek DUG

Heh nie jestem w temacie co to w ogole jest dział techa i o czym wy mowicie?

Moderator
 Moderator

Na podstronach DUG'a w lewym menu na samej gorze masz zakladke "materialy" a w niej "pdf'y techa" i wlasnie chodzi o ten dzial, a raczej o jego zawartosc :)

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	należy kliknąć na ten link, potem kliknąć jeszcze raz, potem podać hasełka - które są dostępne tylko dla DUG-owców.
O hasełka pisać do mnie na PM

Członek DUG
 Członek DUG

:D wiedzialem ze ta fraza pdfy techa jest mi skąðś znana:D a dlaczego to takie zahasełkowane jest?

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	:D wiedzialem ze ta fraza pdfy techa jest mi skąðś znana:D a dlaczego to takie zahasełkowane jest?
no pisze wyżej że licencje
Chciałem prosić o sprawdzenie PDFow, gdyz po otwarciu Pierwszego wywala mi 404. jest kilka takich. Pewnie cos z chmod-em.
Dysponuje takze fajnymi PDFami dotyczacymi CISCO - do CCNA (po polsku). Oczywiscie nie moje. Więc jak ktos potrzebuje to na PRIVa, albo prosba do adminow aby je wrzucic tam. Sluże swoimi zbiorami.

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	ok, sie sprawdzi chmody, a Twoje pdf-ki to chętnie :) - spakuj i podeślij mi na meila - wrzucę do katalogu Techa, z Twoim podkatalogiem