Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam
Jestem bardzo poczatkujacy:
- musze ustawic dynamiczne IP i nie wiem jak i gdzie (w sieci dziala DHCP) - please pomozcie
Wiesz co Matthew po co goscia tyrasz, ze sie na forum pyta co jak zrobic.
Kiedys tez mialem straszne problemy ze znalezieniem jakichkolwiek informacji, a jak sie nie wie gdzie szukac, no niestety nie kazdy rodzi sie z wiedza o wszystkim.
Po to jest forum zeby pomoc no nie? To pozdrawiam
LUFA
Nie trzeba byc geniuszem zeby domyslec sie ze w dziale artukuly i faq moga znajdowac sie informacje pomocne jakies teksty... troche zaangazowania wystarczy...przydało by sie napisac kilku punktowy regulamin i w kazdym dziale podwiesic bo z porzadkiem na forum to mamy male problemy...
Wiesz co Matthew po co goscia tyrasz, ze sie na forum pyta co jak zrobic.
Kiedys tez mialem straszne problemy ze znalezieniem jakichkolwiek informacji, a jak sie nie wie gdzie szukac, no niestety nie kazdy rodzi sie z wiedza o wszystkim.
Po to jest forum zeby pomoc no nie? To pozdrawiam
LUFA
Jest jeszcze www.google.pl, artykuły i FAQ. A co do pomagania to forum jest po to zeby rozwiazywać problemy których nie ma w/w rzeczach lub bardzo ciężko jest je znaleźć.
Q.E.D.
co do regulaminu to go nie będzie :D
ani Biexi, ani mnie nie chce się go pisać. Zasady są proste - obowiązują ogólnie przyjęte normy postępowania, poza tym moderatorzy i admini są Bogami i nawet jak nie mają racji to ją mają. hehe
moderatorzy i admini są Bogami i nawet jak nie mają racji to ją mają. hehe
Święte słowa powinny widnieć na głównej forum wygraderowane złotą czcionką ;)
Zasady są proste - obowiązują ogólnie przyjęte normy postępowania
z tego co ja tu widze to prawie zadne ogolnie przyjete normy tu nie wystepuja ludzie nei potrafia edytwoac pisza posty pod postami itp...
poza tym moderatorzy i admini są Bogami i nawet jak nie mają racji to ją mają. hehe
naszczescie mamy tu rozsadnych adminow no moze poza jednym wiec ta zasada mi odpowiada :P
rogos, ale Rumi nie jest adminem, tylko moderatorem (to taki koleś do zamiatania)
Moderatora tego działu prosić o usunięcie tego posta
rogos, ale Rumi nie jest adminem, tylko moderatorem (to taki koleś do zamiatania)
w woli ścisłości Rychu też jest moderatorem, a skoro Rogos nim nie jesteś ... to wskakuj nie kasz sie prosić ;]
prosze jak nasz moderator znaczy zamiatacz przestrzega zasad nie pisania posta pod postem :D
ludzie, na mózg wam sie temperatura rzuca ??
Ja przez ta temperature od jakiegos czasu choruje.
Możecie nie rozmywać tematu? To jest troche takie irytujące (żeby nie powiedzieć gorzej :P)
Ja przez ta temperature od jakiegos czasu choruje.
Możecie nie rozmywać tematu? To jest troche takie irytujące (żeby nie powiedzieć gorzej :P)
hehehe i kto ru rozmywa wiezdzajac z jakimis chorobami :]
Prosze nie kontynuowac tego tematu ewentualnie dac sobie po razie w dziale klutnie....
Jesli chodzi o zadawanie pytan to wiele uzytkownikow szczeguline tych poczatkujacych nie potrafi dobrze zformuowac pytania i nie zawsze google pokazom mu to co by chial a wiec prosze ich nie fiurgac za takie pytania..... lepiej jest spokojnie odpowiedziec takiej osobie...
osobiscie mi takiepytania nie przeszkadaja a wiec prosze przynajmniej w dziale kutorym sie opiekuje nie rozpoczynac rozmow jaka sie toczy w kilku w/w postach.....