Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
hej,chce zainstalowac tylko podstawowy system i co dalej? co jeszcze dolaczyc zeby nic nie brakowalo mi do satysfakcji grania w gta san andreas ??
???
O co mu chodzi? To GTA:SA jest na linuksa?
Co do tego co dalej po podstawowym systemie to mozesz:
cały pakiet X'ów (czyli XFree86, jakis menerzer okien itd)
Wine (ciekawe czy ruszy :])
lub skompilować WineX (raczej Ci sie nie uda skoro pytasz co robić)
A tak prywatnie: Jak masz zamiar wykorzystać Debiana tylko (lub głównie) do gry to może lepiej sobie odpuść i zaistaluj winshit'a?
osłabia mnie twoja odpowiedz no ale nic dzieki a system ma byc do wszystkiego do czego moze sie przydacpcw domu .jesli chodzi o windoze to nara za taka rade , a grac da sie napewno n p vice city bujalo jak trza tylko nie na debianie .pozdro
hej, koleś, a ty się skąd urwałeś?
najpierw bredzisz coś o podstawowym systemie, potem gadasz, że ma to być do wszystkiego (czyli raczej bardzo nie podstawowy), a potem chrzanisz, że widzaiłeś gta3:vc na lina.
wróć jak wytrzeźwiejesz, to pogadamy
i podpis na tym forum w Twojej stopce nie jest mile widziany. Nie bawimy się tu w politykę ani odzywki szalikowców ze stadionów.
Zmień albo ja Ci zmienię
hej, koleś, a ty się skąd urwałeś?
najpierw bredzisz coś o podstawowym systemie, potem gadasz, że ma to być do wszystkiego (czyli raczej bardzo nie podstawowy), a potem chrzanisz, że widzaiłeś gta3:vc na lina.
wróć jak wytrzeźwiejesz, to pogadamy
i podpis na tym forum w Twojej stopce nie jest mile widziany. Nie bawimy się tu w politykę ani odzywki szalikowców ze stadionów.
Zmień albo ja Ci zmienię
tak trzymać. solidarność na forum musi być. chamstwu mówimy nie. balcerowicz musi odejść
oj zgalaopowałem się
spoko czemu sie nerwujecie ,tak tylko pytam
ok ale chyba zapomniałeś jeszcze o podpisie
Trochę zakrytycznie go potraktowaliście, wejdźcie sobie na gry.linux.pl nie jedna osoba pisze tam o gta pod cedegą, które choidzi podono bardzo dobrze :)
ale co do wszechstronnej podstawości to trochę dziwne :)
ale podpisu nie zmienie.pozdro
to ci zmienią...
edit:
wg mnie to wygląda tak jakbyś miał taki stosunek jak w podpisie do użytkowników forum
ok, wątek zablokowany bo rozwija się nie w tym kierunku co trzeba. Okko, tak jak Ci pisałem na tym forum dużo można. Możesz nawet lekko przeklinać, ale nie bawimy się w politykę, ani durne odzywki.
Pytaj o Debiana - tylko logicznie, a dostaniesz odpowiedzi na wszysko.
Podpis Ci zmieniam, a jak zmienisz z powrotem to zablokuję profil :)
Pozdrawiam