Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2008-06-06 13:13:40

Rumi - prawiczek erotoman

Rumi
prawiczek erotoman
Serwis

WindowsMX RGB

ktoś z was próbował ?

http://pl.youtube.com/watch?v=rgOajYyoYI0

sąsiad sobie zachwalał szybszy stabilniejszy od zwykłego xp sp2

#2  2008-06-06 13:49:19

ba10 - Członek DUG

ba10
Członek DUG
Serwis

Re: WindowsMX RGB

Rumi hmm, a nie lepiej zmodyfikować sobie system pod swój sprzęt, pod swoje wymagania programem nLite ? No chyba że nie masz czasu to zainstaluj i zdaj relacje :D Ja jakąś modeyfikacje instalowałem niedawno nie wiem czy to był MX ale jakoś poprawy nie zauważyłem i za bardzo nie byłem zaskoczony "świerzościa" systemu. Tutaj ktoś wypisał jakie zmiany zostały zrobione w MX RGB tyle że nie wiem czy do tej wersji co dałaeś linka.

Ostatnio edytowany przez ba10 (2008-06-06 13:59:24)

"Jeżeli chcesz się nauczyć Linuksa, to pierwsze co musisz zrobić to odrzucić wszelkie przyzwyczajenia wyniesione z poprzedniego systemu. Twoja wiedza jest o tyle zgubna, że daje Ci poczucie że coś jednak wiesz — jednak w kontekście Linuksa prawdopodobnie nie wiesz jeszcze nic." Minio
Mój Blog, a później Tańczymy ;)

#3  2008-06-06 14:33:36

Rumi - prawiczek erotoman

Rumi
prawiczek erotoman
Serwis

no właśnie nie próbowałem bo mam dobrze spisującego się servera 2003 ale jak padnei to z pewnością przetestuje ... a raczej nie szybko padnie, u sąsiada widoczna poprawa duże mniejsze obciazenei etc etc

#4  2008-06-06 16:53:07

owca - Członek DUG

owca
Członek DUG
Serwis

U mnie w szkole jeden koleś (nauczyciel) zachwalał że to takie cudo. Jak sobie dokupię dysk to zainstaluję,

Stopka forum