Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 16 17 18 19 20 21 ▶
Wątek Zamknięty
Serdecznie witam wszystkich Gang(sterów) ;)) Może za dużo się nie udzielam na tym forum ale staram się jak mogę ;)) za to na współpracującym mam kilka plusów (chyba mogę tak powiedzieć ;] :|) No ale dość lania wody, maturę już dawno temu pisałem. Chciałbym zostać jednym z Gangsterów jeśli to możliwe ofc.
Z góry dzięki za każde rozpatrzenie mojego podania ;))
Ave
Co Ciebie z tak pięknego Gdańska przygnało na takie zadupie ? :)
Że masz plusy na debian.linux to wiem :)
Teraz konkrety, precz z laniem wody - do Gangu przyjmujemy od 50 postów, na razie masz 9. Dołączasz do grupy "kandydaci"
Bodzio napisał(-a):
Co Ciebie z tak pięknego Gdańska przygnało na takie zadupie ? :)
Że masz plusy na debian.linux to wiem :)
Otóż ja jestem z Jasła :D :P A piękny Gdańsk to był jeszcze piękniejszy epizod (3.5 letni) w moim życiu :D No cóż Postaram się więcej udzielać ale niektóre problemy tu mnie przerastają i sam się nowych rzeczy dowiaduję ;)
Co nie znaczy, aby nabijać posty jak jeden nasz kolega w dziele luźnych rozmówek. Ale Ty masz potencjał i jak zauważyłem potrafisz bronić swoich racji :)
Bodziek kogo masz na myśli ?:)
kodzik napisał(-a):
Bodziek kogo masz na myśli ?:)
Ty nie robisz ponad setki postów miesięcznie :)
no nie robię ;)
ja wiem, ja wiem... to azhag ;) A miszczu LongeR powinien go już dawno wywalić za spamowanie, ale co się dziwić, jak się trzeba 24h na dobę odganiać od panienek :D
cholera, zostałem zdemaskowany...
kwachu: LongeR się odpędza przez 25 godzin na dobę ;)
ahhh... LongeR czasem żałuję że nie urodziłem się panienką :D
winnetou napisał(-a):
Otóż ja jestem z Jasła :D :P A piękny Gdańsk to był jeszcze piękniejszy epizod (3.5 letni) w moim życiu :D No cóż Postaram się więcej udzielać ale niektóre problemy tu mnie przerastają i sam się nowych rzeczy dowiaduję ;)
Witamy witamy... Jaslo - lubie to miasteczko ;)
P.S.
Ciebie niektore rzeczy przerastaja? Bracie.... ja jestem tu od 2 lat a i tak ze mnie cienki Bolek, wiec spoko ;]
===EDIT===
O rany... 20 maja 2 rocznica, trzeba bedzie wypic na zdrowie kompanow i przyszlosc DUG'a ;]
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2008-05-09 23:10:05)
Niewątpliwie zaszczytem jest uczestniczenie w życiu tak wspaniałej społeczności jaką jest niewątpliwie społeczność tego forum. Dlatego też zgłaszam swoją skromną osobę na miano członka gangu Debiana (i pochodnych mimo wszystko :P) aby zacieśnić jeszcze bardziej przywiązanie do DUGa. Ze swojej strony obiecuje pogłębienie wiedzy, tak aby móc pomagać częściej innym.
ładnie nie? :)
za to wodolejstwo proponuję przyznanie honorowego stanowiska hydraulkia :)
Jakie wodolejstwo? Toż to sama szczerość, chociaż ten zaszczyt bycia honorowym hydraulikiem nie jest taki zły :P
kwachu napisał(-a):
ja wiem, ja wiem... to azhag ;) A miszczu LongeR powinien go już dawno wywalić za spamowanie, ale co się dziwić, jak się trzeba 24h na dobę odganiać od panienek :D
Pozwolicie że ustosunkuje się do tej opinii. Wy jesteście normalnie chorzy na głowę ze mną nie jest najlepiej jak powszechnie wiadomo ale w kwestii postów jesteście gorsi odemnie. Co te posty znaczą dla mnie niccccc. A wy robicie z tego nie wiadomo jaką rzecz. 100 postów w te czy w te śmiech na sali. A jak będe chciał to za miesiąc napisze 500 nowych możecie się zemną założyć:D I nie pierdolcie że wszystkie moje wiadomości były pisane nie na temat bo to nie prawda.
LongeR napisał(-a):
I nie pierdolcie że wszystkie moje wiadomości były pisane nie na temat bo to nie prawda.
wypadki przy pracy każdemu się zdarzają ;)
LongeR napisał(-a):
A jak będę chciał to za miesiąc napisze 500 nowych możecie się ze mną założyć:D
z przyjemnością się założę - nie masz szans nawet jakbym dał Ci 499 forów :D
LongeR jest źle LongeRa nie ma jeszcze gorzej no już sam nie wiem:P:P??
LongeR z tego co widze to jesteś maskotką forum, gratuluję samozaparcia :D
Hmm a ktoś w ogóle zauważył moją prośbę o członkostwo? :/
emsilog napisał(-a):
nieeeee :D
Bodzio napisał(-a):
nieeeee :D
Sarkazm najwyższego poziomu :P
BTW thx za zainteresowanie :P
emsilog napisał(-a):
Kurde a moją z poprzedniej strony?:D
Panowie, uno momento. Dogrywam grupy.
Prosze o przyjecie do DUGa, chetnie dodam pare rzeczy do FAQ, ktore mi sprawialy problemy ;]
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 16 17 18 19 20 21 ▶