Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 14 15 16 17 18 … 21 ▶
Wątek Zamknięty
on jest poza konkurencją
azhag napisał(-a):
harry666t napisał(-a):
wszyscy jesteśmy.
jeśli wszyscy są wyjątkowi, to nikt nie jest wyjątkowy :)
nie, to znaczy, że wszyscy nosimy pewną wspólną cechę :) czy jeżeli kreda jest biała, i kartka jest biała, to kartka jest kredą?
hmm papier kredowy?
harremu chodziło o to, że każdy jest jebnięty, ale każdy tak jakby w inną stronę :p
Bratnia dusza:):):):):):):]!!
harry666t napisał(-a):
czy jeżeli kreda jest biała, i kartka jest biała, to kartka jest kredą?
paradoks kruków ;>
aleście rozmyli
Czy mógłbym również poprosić Was o przyjęcie do Gangu?
Pewnie, nie masz jeszcze 50 postów, a staram się nie łamać reguł dla nikogo :) - przypomnij się za miesiąc
To spoko koleś jest mogę mu pożyczyć a zaszaleję ze 100 moich postów:xD może jednak jakiś malutki wyjątek??
LongeR napisał(-a):
To spoko koleś jest mogę mu pożyczyć a zaszaleję ze 100 moich postów:xD może jednak jakiś malutki wyjątek??
nei możesz bo nei masz ani jednego
naliczyłem 47, ... 48 postów swoich. Jesczcze 2 i mogę liczyć na przyjęcie?
AgayKhan napisał(-a):
To może ustawcie 3. gwiazdkę od 50 postów czy jakoś tak i nie trzeba będzie postów liczyć.
coś łatwo te spiralki idą jak 50 postów miało by być 3 spiralka :] ... pierwsza przy 50 to aj rozumiem
Rumi napisał(-a):
coś łatwo te spiralki idą jak 50 postów miało by być 3 spiralka :] ... pierwsza przy 50 to aj rozumiem
No, jak ma się < 50 i dwie gwiazdki, to 50 = trzy gwiazdki. Nie ja ilość gwiazdek ustalam.
ej bo skalę logarytmiczną do spiralek zastosuję ;P
LongeR faktycznie, 100 postów to w godzine nadrobisz :P
a tak na boku, to liczba postów spiralek i innych badzków to jakimś fetyszem się na tym forum pomału staje
Mogę już wstąpić do gangu?
Czy nie chcecie mnie przyjąć?
heheh możesz mieć problemy przez tą rekomendacje longera
To nie "mój człowiek":D nie macie się czego bać ja jestem unikalny na skale światową... przynajmniej tak mi wszyscy mówią:P
rupek napisał(-a):
Mogę już wstąpić do gangu?
Czy nie chcecie mnie przyjąć?
ależ chcemy :) - rupek, bój się Boga - posądzać nas o .... ugryzłem się w język ;P
Masz 51 - zostałeś dodany :)
Proponuje
1 - 50
2 - 100
3 - 300
4 - 500
5 - 1000
6 - 2000
Moim zdaniem rozsądne proporcje.
A może by dawać spiralki za pomaganie użytkownikom? Czy byłaby taka możliwość? Moim zdaniem byłoby to najlepsze rozwiązanie, które zdecydowanie bardziej świadczyłoby o wiedzy i doświadczeniu użytkownika niż ilość postów. Zadający pytanie mógłby podziękować za odpowiedź innemu użytkownikowi, który dostałby za to punkt, a po uzbieraniu odpowiedniej ich ilości, dostałby spiralkę.
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 14 15 16 17 18 … 21 ▶