Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam, mam taki problem, potrzebuje sterownikow do tej karty graficznej ATI SB400 - AC'97 Audio Controller
Bede wdzieczny za pomoc :)
Z tego co piszesz wynika , że chodzi ci o karte muzyczną. Napisz pod jaki system chcesz te sterowniki,
Zajrzyj w linka:
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.a … Down=false#AC
Ostatnio edytowany przez Piotr3ks (2008-03-26 21:22:25)
W linku, w którym podałem Ci są sterowniki dla WinXP. Wypróbuj.
Cos pobrac nie moge =/. Jak by strona wygasla
Kolego! Tam masz trzy mirror'y ( site 1 .... site 3 ) . U mnie pobiera te sterowniki. Popróbuj jeszcze raz.
Sqrdi napisał(-a):
Windows XP SP2
Ja tylko — dla jasności — przypomnę, że to jest forum linuksowe. Tak więc tę informację powinieneć od razu podać, żeby nie było nieporozumień. (To że dla pytań o Windows jest inny dział już pominę.)
Poza tym — witamy. :)
Yyyy niestety ale wszystkie sit'y nie dzialaja @edit Ok, juz dziala. Musialem pobrac przez flashget'a
@Up
To sorki ale bardzo jest mi potrzebny ten sterownik i nie wiedzialem ze jest to forum o Linux'ach
Ostatnio edytowany przez Sqrdi (2008-03-26 21:37:31)
Sqrdi napisał(-a):
Yyyy niestety ale wszystkie sit'y nie dzialaja @edit Ok, juz dziala. Musialem pobrac przez flashget'a
@Up
To sorki ale bardzo jest mi potrzebny ten sterownik i nie wiedzialem ze jest to forum o Linux'ach
Sprawdź lepiej czy nie blokujesz u siebie firewallem połaczeń ftp .
Ostatnio edytowany przez Piotr3ks (2008-03-26 21:41:22)
Sqrdi napisał(-a):
... i nie wiedzialem ze jest to forum o Linux'ach
musisz się niestety nawrócić - windows to grzech :) - przypadkowy user, ale jaja ;D
Bodzio napisał(-a):
Sqrdi napisał(-a):
... i nie wiedzialem ze jest to forum o Linux'ach
musisz się niestety nawrócić - windows to grzech :) - przypadkowy user, ale jaja ;D
To przeznaczenie! Widać tak miało być! Sqrdi - nawracamy Cię :)
Sqrdi napisał(-a):
@Up
Nic sie nie stalo....
3maj i instaluj :
http://cdimage.debian.org/cdimage/daily-builds/dail … /i386/iso-cd/
Noo bo jak nie to dzwonie do Microsoft'u z info ze uzywasz nielegalnej ver. systemu ;p