Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wątek Zamknięty
Mala aktualizacja.....
Chesz przystapic do DUG
1. zarejestruj sie na forum
2. napisz do ktoregos z adminow wepster bodzio biexi ze chesz byc przyjety, lub napisz w tym poscie ze chesz byc przyjety do DUG'a
Co zyskujesz
- jestes w paczce z fajnymi ludzmi
- masz prawo dodawac do FAQ na stronie dug.net.pl/faq/ logjac sie za pomoca danych z forum wpasne rozwiazania....
- w przyslosci planowana jest rozbudowa serwisu i jeszcze kilka fajnych opcji bedzie ale do tego musze miec kawalek urlopa :]
zostales czlonkiem gangu gratuluje....
znaczy sie co ja jestem "członkiem" ;) , loga shita przekreślają moją kandydature z listy nr 8 czy jest jeszcze nadzieja na poparcie podkarpackiej większości :)
a tak na serio to co za członkostwo bo na początku nei było dostępu do Debian user gang (pokoju) a potem już był czyli co teraz jest znowu jakiś ukryty pokój ??
eee... a ja jestem członkiem czy juz nie?? :(
eee... a ja jestem członkiem czy juz nie?? :(
kliknij na grupy i sprawdź
Rumi naczelna rada forum skladajaca sie z administratorw zdecydowala nie ukrywac pokoi narazie jedynym dodatkowym przywilejem bedacym w gangu jest mozliwosc dopusywania do FAQ a szykuja sie nastepne przywileje :] al to dopiero jak bede iec wiecej czasu by cos fajnego....
nio niewidze tam siebie ;(
a wiekszosc jest tam podwójnymi członkami hmm...
Moj 1000 post :]
wow
ps. nie zebym sie żalił ale mnei też pomineliście :(
A co ja mam zrobić zeby być w dugu??dzisiaj zauwazyłem że dostałem znaczek debiana.hihi.kto to rozdaje i za co??(chyba za moje durne pytania na forum)hihihi.
Pozdrawiam
P.S. RUMI-->twoje logi shita nie "są dziwne są ORYGINALNE".
A co ja mam zrobić zeby być w dugu??dzisiaj zauwazyłem że dostałem znaczek debiana.hihi.kto to rozdaje i za co??
za posty im wiecej nastukasz tym wiecej znaczków potem zamieniasz je na poczcie na znaczki które zkolei możesz wymienić na stacji bęzynowej na paliwo tak wiec stukaj ile wlezie :]
P.S. RUMI-->twoje logi shita nie "są dziwne są ORYGINALNE".
Rumi jakbyś zlikwidował to białe tło w podpisie to by było nawe, nawet
hihi.Rumi widzę ze ty już trochę nastukałes.hihi.za ile juz zatankowałes?? ]:-> hehe.
BiExi--->fenx za dodanie.trza coś pogrzebać w starych materiałach.może sie komuś przydadza.narq
Pozdrawiam
hehe Rumi juz od roku pewnie jezdzi za darmo
co do loga windy to czy z tlem czy bez jest nieladne. jesli Bill komukolwiek w zyciu zaplacil wiecej niz mu sie nalezalo to na pewno byl to projektant jego loga:] Wydymal go na grube dolce a zrobil niezla kiche:]
swoją drogą ciekawe, jak zarabiają kolesie w microshicie...
pewnie większość etatów w zakładzie to 'projektant ikon' albo coś w tym stylu
Kiedyś na necie widziałem obraz przedstawiający prace programistów linuxa i winshita.Programista linuxa siedzi sobie wyluzowany, a nad programistą z shita stoi kat z biczem.hihihi.
Morał z tego taki że jesli robisz cos pod presja to nie bedzie nigdy to jak cos co robisz z satysfakcji.wiec mamy to co mamy..
Pozdrawiam
Ładnie rozmywacie temat :]
Witajcie
Wysłałem zgłoszenie do klubu :) mam nadzieje że doszło ;)
Dzieki samozaparciu oraz dużej ilości materiałów na necie udało mi się skonfigurować debianka do postaci użytkowej no i uwolnilem się z pod uroku Slackware ;)
hemar, tranx - jesteście. Teraz czekają Was otrzęsiny hehehehe
Wątek Zamknięty