Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mi się wydaje że te standardowo ustawione jest właśnie bardzo oczojebne a to jest takie łagodniejsze:)
styl fajny, podobają mi się swirle debianowe, ale właśnie jak już to było powiedziane wcześniej, męczą się oczy od tego jasnego tła,
dla mnie byłaby bomba gdyby wrzucić tutaj ciemniejsze tło ze stylu dug i wszystko cacy byłoby :)
pozdrowienia
miłosz
Mnie się ten styl bardzo podoba. A jak ktoś mówi, że za bardzo oczojebny to przyciemnić qrka monitor sobie!!
Kowall_ptk napisał(-a):
Mnie się ten styl bardzo podoba. A jak ktoś mówi, że za bardzo oczojebny to przyciemnić qrka monitor sobie!!
ależ qrka nie mówię, że Tobie się nie podoba,a ja jak sobie przyciemnię monitor, to już nic nie będę widział :P
PS. nie denerwuj się tak :)
Dobrego
miłosz
daris: trochę się przyjrzałem i jakby dla <div id="brdmenu" class="inbox"> dać linię na dole, wtedy będzie oddzielone menu od "Zalogowany jako..." bez żadnego grzebania w innych stylach
Możesz to zrobić stylami ale nie wyjdzie ci to tak jak na screenie w pierwszym poście (czyli Zalogowany jako... nie wyjdzie w osobnej ramce). Oddzielić się da ale z borderami już nic nie da się zrobić