Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2008-01-22 21:27:15

skotx - Członek DUG

skotx
Członek DUG

e17 spolszczenie

Witam jako ze jest to moj pierwszy watek na tym forum.

instalowalem e17 z cvs uzywajac skryptu

Kod:

http://omicron.homeip.net/projects/#easy_e17.sh

i teraz probuje zmienic jezyk na pl.
co najlepsze "enlightenment_remote -lang-list" nie wyswietla jezyka polskiego, ale w ustawieniach jezyka  moge ten jezyk wybrac. niestety nie dziala :/

Udalo sie komus spolonizowac e17??

Ostatnio edytowany przez skotx (2008-01-22 21:29:44)

Jeśli mam wysłuchiwać czyichś poglądów, to niech będą one wypowiedziane w formie twierdzącej, wątpliwości sam mam dosyć.

#2  2008-01-22 23:05:34

drupi - Użytkownik

drupi
Użytkownik

Re: e17 spolszczenie

Więc tak e17 nie jest w pełni spolszczone, ostatnimi czasy skonatktowałem się z osobą do tej pory polonizującą enlightenment do tej pory.  Po prostu brak mu czasu na tą pracę. Zaoferowałem pomoc i byc może w najbliższym czasie rozpocznę dopiero prace nad polonizacją środowiska.

#3  2008-01-22 23:19:03

skotx - Członek DUG

skotx
Członek DUG

drupi napisał(-a):

Więc tak e17 nie jest w pełni spolszczone, ostatnimi czasy skonatktowałem się z osobą do tej pory polonizującą enlightenment do tej pory.  Po prostu brak mu czasu na tą pracę. Zaoferowałem pomoc i byc może w najbliższym czasie rozpocznę dopiero prace nad polonizacją środowiska.

wlasnie grzebe w tym co jest spolonizowane i troche tego jest, tylko w tym problem jak to ustawic

Jeśli mam wysłuchiwać czyichś poglądów, to niech będą one wypowiedziane w formie twierdzącej, wątpliwości sam mam dosyć.

#4  2008-01-23 04:59:35

Ryszard - Piwo DUG

Ryszard
Piwo DUG

owszem starsze wersje e17 były polish teraz nowe za chu.......... nie da rady ale mozna szarpnąć skrypt z starszej wersji i podlinkować działa w szystko bodajze jak pamietam w usr/share/ i katalog z e17 fonts czy jakos tak to szło
Osobiście z e17 zrezygnowałem bo jest bubiasty i nie wiem kiedy wyjdzie w wersji stable to wszystko enter

http://img196.imageshack.us/img196/3770/freebsde.jpg

Stopka forum