Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam jako ze jest to moj pierwszy watek na tym forum.
instalowalem e17 z cvs uzywajac skryptu
http://omicron.homeip.net/projects/#easy_e17.sh
i teraz probuje zmienic jezyk na pl.
co najlepsze "enlightenment_remote -lang-list" nie wyswietla jezyka polskiego, ale w ustawieniach jezyka moge ten jezyk wybrac. niestety nie dziala :/
Udalo sie komus spolonizowac e17??
Ostatnio edytowany przez skotx (2008-01-22 21:29:44)
Więc tak e17 nie jest w pełni spolszczone, ostatnimi czasy skonatktowałem się z osobą do tej pory polonizującą enlightenment do tej pory. Po prostu brak mu czasu na tą pracę. Zaoferowałem pomoc i byc może w najbliższym czasie rozpocznę dopiero prace nad polonizacją środowiska.
drupi napisał(-a):
Więc tak e17 nie jest w pełni spolszczone, ostatnimi czasy skonatktowałem się z osobą do tej pory polonizującą enlightenment do tej pory. Po prostu brak mu czasu na tą pracę. Zaoferowałem pomoc i byc może w najbliższym czasie rozpocznę dopiero prace nad polonizacją środowiska.
wlasnie grzebe w tym co jest spolonizowane i troche tego jest, tylko w tym problem jak to ustawic
owszem starsze wersje e17 były polish teraz nowe za chu.......... nie da rady ale mozna szarpnąć skrypt z starszej wersji i podlinkować działa w szystko bodajze jak pamietam w usr/share/ i katalog z e17 fonts czy jakos tak to szło
Osobiście z e17 zrezygnowałem bo jest bubiasty i nie wiem kiedy wyjdzie w wersji stable to wszystko enter