Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Co do fvwm sciagłem paczki z motywami stąd http://fvwm-themes.sourceforge.net/deb/
i teraz niewiem co zrobić żeby którykolwiek motyw zaczął działać kopiowałem pliki z motywami w rozne miejsca itp ale nic to nie pomogło, wie ktoś jak ustawic te motywy ?
a ja nareszcie znalazłem coś na wzór superkaramby pod winde :)
Ave :)
Rumi , jak bym Cie spotkał na ulicy to bym Cie nozyczkami
do paznokci tak powoli , zeby bolało -wykastrował ......
(byłby spokój raz na zawsze,bo nie zasługujesz na to by byc factem...)
raczej wątpie np. BiExi jak mnie widzi na ulicy to nawet boi sie popatrzeć w moją strone.
ps. na zjeździe sie okaże kto facet a kto nie ;)
raczej po to, żeby nie miał dzieci, hehe
raczej wątpie np. BiExi jak mnie widzi na ulicy to nawet boi sie popatrzeć w moją strone.
to Ty Rumi straszny byku musisz byc :P
A co do zjazdu to lipiec sie BiExi zbliza mailas urlopa wziasc :>
.
To dlatego ,ze pewnie sie nie myjesz....
chyba tez bym sie bal...,mój nosek by
tego nie wytrzymal...
To dlatego ,ze pewnie sie nie myjesz....
chyba tez bym sie bal...,mój nosek by
tego nie wytrzymal...
uła jakimi ty wyszukanymi textami rzucasz pewnie bieżesz je z najbliższego otoczenia :]
debianowcy uspokujcie sie rumi nas prowokuje i w dodatku zaśmieca ten szlachetny topic :)
ale kiedyś jeszcze zobaczy złowieszcza firma billa
upadnie i nastaną jego ostatnie dni :D
Prosze nie pisac obrazliwych tekstow o innych uzytkownikach forum.....
ps co do poznawania ludzi na ulicy mam problem z zapamietniem twarzy ja ludzi po glosie rozpoznaje :] jesli bym pamietala twaz rumiego to na pewno bym sie z nim przywitala....
jesli chcecie sie troche pobrazac to na privie bo nie za fajnie jest czytac posty w ktorych uzytkownicy a siebie najezdzaja... to psuje bardzo atmosfere a forum a wiec prosze o zakonczenie i nie komentowanie tej dyskusji wszelkie watpliwosci lubienia nie lubienia prosze sobie na privah wyjasniac....
Pozatym rumi troszeczke stonuj temperament wypowiedzi bo to nie wplywa kozystnie na relacje miedzy ludzmi
Pozatym rumi troszeczke stonuj temperament wypowiedzi bo to nie wplywa kozystnie na relacje miedzy ludzmi
spox BiExi tylko że tym razem to nei ja zaczołem :] a znowu mnie sie obrywa
Poza tym to są "ZRZUTKI" więc nie gadac mi tu o pierdołach. Jak będzie zlot, albo jak będzie najbliższa okazja to za te wypowiedzi aninimek i rogos dostaną ode mnie po dupie ;) a rumi postawi skrzynke za obronę.
No chyba że bardzo chcecie to załózcie wątek pt. "Kłotnie" i tam na siebie bluzgajcie. Tylko pamiętajcie że ludzie z Microsoftu też nas czytają - w logach pisze :)
Nasze forum ma już swoją markę i proszę tego nie psuć bo z Biexi będziemy posty kasować (te obraźliwe)
Wiosna na was działa czy co ?? - dziewczyn naokoło pod dostatkiem :)
Bodzio, przecież lato się zaczęło...
co do zlotu proponuję początek sierpnia w bieszczadach. pasuje?
Tylko pamiętajcie że ludzie z Microsoftu też nas czytają - w logach pisze :)
Bodzio ja nie wiem jak to jest z tym microsoftem ale chyba na kazdym forum ciagle siedzi jakis "gosc" (nieproszony:]) z microsoftu. Moze to jakis blad jest...
co do zlotu proponuję początek sierpnia w bieszczadach. pasuje?
Zlot ankieta: bieszczady 8% Gorlice 16 % :( (tez za bieszczadami bylem)
ja też bieszczady - a biexi wam wykaz z logów pokazywała, nie ma błędu
rozwiazaniem moze byc jeszcze fakt ze ktos sie laczy przez server proxy microsoftu :]
generalnie prosze o nie rozmywanie watku bo w nim juz mozemy poczytac doladnie o wszystkim a temat zrzutek raczej nie swiadczy o zawartosci tej dyskusji
zrzut mojego ekranu
gnome:
http://osi.pl/~morgoth/Fotkasy/gnome+debian.png
w sumie nic specjalnego ale mi sie podoba :]
a oto moja zrzutka :
http://lynucs.org/index.php?screen_id=21568509142e8 … &p=screen
a tu moja aktualna : http://integra.one.pl/~jasiu/images/screen1.jpg
aha, ostatnio zrobiłem kumplowi dżołk, i jak odszedł od kompa to zrobiłem mu screena: import -quality 100 screen.jpg i ustawiłem jako tapetę.
Ja na Debiana przesiadłem się w poniedziałek... Wczoraj skończyłem konfigurować. Oto efekty:
[URL=http://img106.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu38yg.png][/URL]
Tapetka - znaleziona na google-grafika
terminal - przezroczysty Aterm
Monitor systemu - Torsmo
Ikonki z Gentoo, obsługiwane przez Idesk
a window manager to oczywiście Fluxbox...