Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Sprawa wyglada tak ze potzrebuje zrobic cos takiego zeby kamerka rejestrowala mi obraz ale tylko wtedy kiedy wykryje jakis ruch jest taka morzliwosc :) ??
no ok fajna zabawka a niema czegos prostszego ?? bo tego na etchu zainstalowac sie nieda :)
z deba wywaliło mi
debian:/home/aki# dpkg -i zoneminder_1.22.3-9_i386.deb Zaznaczenie poprzednio niezaznaczonego pakietu zoneminder. (Odczytywanie bazy danych ... 124141 plików i katalogów obecnie zainstalowanych.) Rozpakowanie zoneminder (z zoneminder_1.22.3-9_i386.deb) ... dpkg: problemy z zależnościami uniemożliwiają skonfigurowanie zoneminder: zoneminder zależy od libgnutls12 (>= 1.2.5); jednakże: Pakiet libgnutls12 nie jest zainstalowany. dpkg: błąd przetwarzania zoneminder (--install): problemy z zależnościami - pozostawiony nieskonfigurowany Wystąpiły błędy podczas przetwarzania: zoneminder
ze zrudel tez sie pluje ze czegos tam niema :)
a ja niepotrzebuje az takiego kombajna :)
jakies dalsze sugestie ??
andreq napisał(-a):
i wlasnie o cos takiego mi chodziło :) bo mam intruza co mi na chate whcodzi i ginie mi kasa :)no to pomyslalem ze nalepiej jak sie mu fotke czasnie :) zobaczymy i jeszcze raz wielkie dzieki :)
Dla zainteresownaych jak dziala motion i jak sie lapie zlodzieja :P noi jak to bylo jaki sylwester taki caly rok ?? :P
http://picasaweb.google.pl/akidebian/StiopaKradnie