Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam już od dłuższego czasu borykam się z problemem internetu. Mianowicie chodzi jak muł (ale nie w tym problem) problem w tym że co 5-10 minut mnie rozłącza wywala wszystko gg strony nie działają no całkowity disconnect. Pytałem się innych użytkowników tej sieci u nich wszystko jest w porządku. Dawniej na winshicie czasem mnie wywaliło ale tak jak mówię czasem. Sterowniki zainstalowałem przez ndiswrappera model karty to WL-8305 a tak wygląda:
http://www.ostrog.net/grafy/8305.jpg
Hmm no spróbuję. Mogę zainstalować te pakiety tak jak jest czy muszę jakoś wywalić te stery które instalowałem jak to zrobić? A co do ndiswrappera to jak zaczynałem przygodę to nie potrafiłem w ogule skonfigurować neta męczyłem się nie miłosiernie w końcu trafiłem na taki opis sterowników i tak już zostało.
Zalecane jest używanie sterowników natywnych, o ile istnieją i działają. ndiswrapper został stworzony po to aby dało się używać kart, których producenci mają w dupie użytkownika systemu innego niż ten "jedyny właściwy" ;)
pasqdnik napisał(-a):
Zalecane jest używanie sterowników natywnych, o ile istnieją i działają. ndiswrapper został stworzony po to aby dało się używać kart, których producenci mają w dupie użytkownika systemu innego niż ten "jedyny właściwy" ;)
Zalecany jest kontakt z administratorem sieci.
Nie w tym problem czy sieciowa działa na ndiswrapperze czy na sterownikach które wkomponowuje w jajko jeden pieron za przeproszeniem:) A co do administratora sieci to wole się nie wypowiadać... żal.pl szkoda słów wierzcie mi.