Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Zauwazylem ze zmienily sie zasady zapisu do DUGa no i kiedys na stronce byli wypisani dugowcy a teraz nei ma. Ja mam pytanie czy jak wczesniej sie zapisalem do gangu to teraz w nim jestem czy juz nie? Bo ja nawet uzywam loga DUGa (takie malutkie na samochodzie, jak zrobie zdjecie to zaprezentuje) a teraz to nie wiem czy mi wolno?
spójrz do grupy debian user gang jesteś w niej, więc możesz używać loga :)
Mozna bylo by tez pyknac skrypta, ktory wyciagal by dane z forum i tworzyl liste DUG'owcow na stronce.. zawsze to inaczej niz na forum :)
pozdro
Dzieki adamos, nie zauwazylem:]
Mozna bylo by tez pyknac skrypta, ktory wyciagal by dane z forum i tworzyl liste DUG'owcow na stronce.. zawsze to inaczej niz na forum :)
pozdro
No kiedys tak wlasnie bylo i to mnie zmylilo.
No kiedys tak wlasnie bylo i to mnie zmylilo.
Bylo tak ze lista DUG'owcow na stronce to jedno, a lista DUG'owcow na forum to drugie, w kazdym razie tak mi sie wydaje. Mi chodzilo o polaczenie tego.. jezeli jestes zapisany na forum do listy DUG'owcow to jestes na liscie na stronce.
pozdro
Teraz wyjasnienie.....
Dlaczego nie ma listy dugowcow na stronie glownej?
odp. bo wiecie pewnego dnia zmiialam struktore baz dug'a i skonczylo sie to tym ze przez prypadek wywalilam tablice z userami... a kopi nie znalazlam......
Co do polaczenia tego w calosc mam to wlasnie w palnie poniewaz che troche przebudowac strone dug'a pod wzgledem jje funkcjonowania bo narazie jest sodoma i gomora...
Ja mam jutro ostatni egzaminek i jak dobrze pojdzie zamykam sesje :) Bede mial wiecej czasu i w razie czego moge pomoc przy przebudowie serwisu, popisac jakies skrypty czy cus takiego :)
pozdro