Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jak zrobić taki baner (w tym wypadku zaproszenie na sylwestra) : http://www.aleksandrow-lodzki.pl/
Potrzebuje umieścić cośpodobnego na swojej stronie ale mam problem bo jak zrobie cośtakiego o przy wejściu na poszczególne podstrony pojawia mi sięon za każdym razem a chce by siępojawiał tylko przy otwarciu strony.
Ostatnio edytowany przez guzzi (2007-12-17 07:49:10)
jezuu jak ja takiego hujstwa nienawidze, ja bym sie jeszcze nad tym zastanowił bo mozesz zrazić kogoś do strony ;)
Jak widzę coś takiego od razu odechciewa mi się przeglądania danej strony:/ Lepiej napisać jakiegoś dobrego newsa i przykleić go na jakiś czas na stronie głównej w widocznym miejscu i tak 95% użytkowników go przeczyta a całkiem inaczej to wygląda:)
Ale ja zadałem pytanie - nie było w tym pytaniu czegoś w rodzaju "wyraź swoją opinię"
"wolność słowa oznacza, że nie musisz słuchać"
:P
No to grafikę robisz w Gimpie a animacje w Blenderze i tyle nic innego nie wymyślisz:) (chyba że będziesz to obrabiał na szajsie z Microsoftu:)