Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Witam
Jaki model grafy zintegrowanej Intela uciągnie Vistę z interfejsem Aero? Chodzi o model minimalny, najtańszy. I tak zaraz to Aero wyłączę, ale wolałbym kupić kompa z Vistą niż XP. Studiowałem temat rzetelnie, ale pewny nie jestem.
te intelowskie sprzedawane w laptopach starczaja na viste chyba że chodzi ci o stacjonarne
Chodzi o stacjonarny - który najniższy model konkretnie potrafi uciągnąć Aero?
gma 950 dobrze sobie radzi, płyty ze słabszymi gpu to generalnie słabsze płyty.
BTW. Nie spotakłem jeszcze nikogo, kto do wytanionego zestawu domawiał Vistę. Generalnie najnowszy wynalazek firmy ms instalowali nabywcy jakiegoś intel quada z 4 gb ramu ;)
pasqdnik napisał(-a):
gma 950 dobrze sobie radzi, płyty ze słabszymi gpu to generalnie słabsze płyty.
BTW. Nie spotakłem jeszcze nikogo, kto do wytanionego zestawu domawiał Vistę. Generalnie najnowszy wynalazek firmy ms instalowali nabywcy jakiegoś intel quada z 4 gb ramu ;)
Dzięki, o to mi chodziło. Tak typowałem, ale nie byłem pewien. Chyba i tak zamówię wersję bez Aero, bo jednak nie widzę sensu. Kosztuje niecałem trzy stówki w Komputroniku. A na drugiej partycji oczywiście Linux.
Strony: 1