Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
da radę zbanować konferencję w skład której wchodzą konkretni userzy? jakiś debil wysłał łańcuszek przez gg jako konferencję i jakieś upośledzone dzieciaki sobie zabawę znalazły pisząc tam jakieś bzdury :/ opcja "ignoruj kontakt" jak i "blokuj kontakt" nie działają :(
Załaduj moduł powerkadu - będziesz miał możliwość blokowania łańcuszków
bns: problem w tym że 2 osoby z kilkudziesięciu mam na liście...
Bodzio: załadowałem, ale czy będzie on działać, jeśli ta pierwotna wiadomość (łańcuszek) już była i teraz tylko idioci spamują odpowiadając w tej konferencji?
szczypior88 napisał(-a):
Bodzio: załadowałem, ale czy będzie on działać, jeśli ta pierwotna wiadomość (łańcuszek) już była i teraz tylko idioci spamują odpowiadając w tej konferencji?
szczerze to nie wiem, ja ten moduł załadowałem już jakiś czas temu, zaznaczyłem blokowanie łańcuszków i mam spokój.
Pewnie Prezu by Ci dobrze odpowiedział, bo On jest opiekunem pakietu, ale teraz w Dallas siedzi :)
wyszło na to, że albo nie potrafi tego robić, albo coś źle skonfigurowałem. no nic, mam nadzieję, że się im znudzi niedługo zabawa... ale te moduły i tak na pewno się na przyszłość przydadzą :) dzięki