Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witajcie może zadam głupie pytanie, albo jesteś ślepy albo znikła poczta na stronie, nie mogę znaleść poczty aby przeczytać prywatne wiadomości:/ a bardzo mi zależy . Czy ktoś pomoże :>
Z tego co zauwazylem wysylka z forum maila wysyla go do wlasciwej skrzynki mailowej adresata ;)
Pytanie jak zobaczyć wcześniejsze wiadomości :/ nie ukrywam zależy mi na jednej :/ czyżby przepadło ??
tutaj jest stare forum
http://dug.net.pl/forum/
azhag tylko jak na starym forum daje zaloguj sie to przekierowuje mnie na nowe :/ a musze sie na starym zalogować aby zobaczyć prywatne rozmowy :/
ok udało mi się uważam za zamknięty temat :)
Maggot24 napisał(-a):
azhag tylko jak na starym forum daje zaloguj sie to przekierowuje mnie na nowe :/ a musze sie na starym zalogować aby zobaczyć prywatne rozmowy :/
zaloguj się na starym forum, jak cię przekieruje to popraw link w pasku adresu przeglądarki, daj enter i będziesz zalogowany na starym forum