Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
ło jezu, ale oczojebny niebieski będzie możliwość zmiany "skórki" na poprzednią?
powodzenia w dalszym udoskonalaniu
Ten nowy silnik nie ma w ogóle klimatu
Wszystko w innym miejscu , nie wiadomo gdzie wzrokiem strzelać ...
kwestia przyzwyczajenia, za tydzień nie będziecie mogli patrzeć na inne fora :P
Ostatnio edytowany przez azhag (2007-11-11 12:38:17)
AgayKhan napisał(-a):
Nie, nie. Kolorki są ładniejsze niż poprzednio. Ale tu są najładniejsze: http://www.dug.net.pl/
LOgo z tamtej strony dać na forum, kolorki stamtąd też. Szutboksa i awatary przywrócić i będzie piknie.
dokładnie, te zimne kolory dają po oczach za bardzo. ale ogólnie zmiana na plus :)
o, emoty na szczęście mozna wyłączyć :d
Kurcze.... :( a ja myslalem ze to tylko tymczasowe.... No jak dla mnie poprzedni wyglad forum byl zdecydowanie lepszy. No coz... skoro tak byc musi.... Mam propozycje zeby powstala ankieta. Niech kazdy user zaglosuje.
Biexi:
Wyglad podobny troche do forum Arch'a, w archu [ logo distro ] jest taki kolor i forum w takim stylu pasuje do tego systemu. Moze przynajmniej cos z kolorem czerwonym zrobic dla debiana? ( chociaz i tak wolalbym poprzedni styl :( )
Pozdrawiam
Mi się podoba, skrypt jest szybszy, dużo szybszy już na pierwszy rzut oka. Kolorki zajebiaszcze, lubie niebieski :) Gdzieś po 6 byłem na forum, teraz wstaje a tu taaaaakie zaskoczenie. Dzięki Biexi.
Kwestia czasu, do wszystkiego da się przyzwyczaić, a myślę, że i do tego skryptu jest od choroby modów, więc będzie można upodobnić go do starego nieco...
No nie krwisto czerwony ale chociaz taki light'owy.....
no no... :-) co do kolorystyki - wolałbym, żeby to wszystko szare było, ale fakt, faktem, że punBB jest szybszy.
jakby ktoś się nie zorientował: stary kanał RSS jest nieaktualny, nowy to http://forum.dug.net.pl/extern.php?action=active&type=RSS
punBB ssie....
gdzie tu są PMy ? O_o
TBH napisał(-a):
punBB ssie....
gdzie tu są PMy ? O_o
SMF ssie :P
a PM są w drodze, niestety BiExi miała lagi i stwierdziła, że w takich warunkach nie będzie pracować :)
Ale ja mam jedno poważne ale. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale mogę edytować cudze profile. A to nie jest dobre ;-)
Pierwsze wrażenie: M$ zrobil włam na DUGa albo co gorsze wykupil go
Z punktu bezpieczenstwa: wszystkie skrypty są chyba bezpieczniejsze od phpBB
Z punktu przyzwyczajenia... tamto lepsze
edit po 3 min
kurde juz jest lepiej jak w starym:D
Ostatnio edytowany przez kayo (2007-11-11 16:45:53)
najwyraźniej BiExi lub Bodzio zostawili aktywną tę funkcję dla moderatorów, zmienić mozna na panelu admina w dziale Permissions
bleeee wszystko się zlewa:(:(
A co z PM?
Jakby się dało to można przy tematach wątków "przez user" przesunąć badziej w prawo bo się za bardzo z tematem zlewa.
Ostatnio edytowany przez korbol (2007-11-11 16:59:16)