Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Panowie mam problem z operą... Z niewyjaśnionych przyczyn sama się wyłącza porostu wszystkie okna znikają. A aktualnie się nie chce nawet uruchomić. Na pasku gdy wyłączę przeglądarkę pojawia się ikona jak gdyby się otwierało zazwyczaj trwało to ułamek sekundy a ostatnio tak się kręci przez około 30 sekund a potem znika. No i nie mam pojęcia co może być proszę o poradę!:)?
edit:/
Dodam że przy próbie odpalenia opery z konsoli wypluwa coś takiego.
tomek@debian:~$ opera ERROR: ld.so: object 'libjvm.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored. ERROR: ld.so: object 'libawt.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored. opera: Module initialization failure. (-2036)
na początek sprawdziłbym
$mv ~/.opera opera_old
ps zajrzyj tu http://debian.linux.pl/viewtopic.php?t=1354
W wątku obok piszesz że nie masz miejsca na dysku, przypuszczam że to jest główny powód. Sam tak miałem, i tylko konqueror działał. Firefox i Opera się sypały
Tak Tak wiem:) Myślę że gdy rozwiążę ten problem z miejscem będzie gitara:P Nom zobaczymy:)