Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Tak szczerze pablo to jeszcze nie skonfigurowalem ani kamerki, ani bluetooth, ani niestety wlan. Po prostu nie mam chwilowo czasu a teraz wpadłem na forum w ramach odpoczynku od innych przyziemnych spraw. Oczywiście jeżeli się tylko z tym uporam dam znać. Co do konfiguracji to mile zaskoczyło mnie to że grafika jakoś tak sama się zainstalowała i nie musiałem nic dodatkowo ustawiać aby cieszyć się rozdziałką 1200X800 :-))) Jeżeli potrzebna Ci wyższa rozdzielczość monitora to można też znaleźć takie z matrycą 1440x900.
Zalezy na jakim chipie jest oparta kamerka, ale powinno dzialac poprzez standardowe stery w jadrze (ewentualnie zalatc lub przekompilowac jajko).
Prawfdopodobnie bede mial mozliwosc potestowania go (o ile znajomy sie nie rozmysli z przyjazdem, a to jest u niego bardzo mozliwe :/ ). Ale z tego co mówił to nie jest zadowlony tylko z aku, reszta mu pasuje :].
No aku zawsze można zmienić. :-)
Tak przy okazji czy ktoś z szanownych forumowiczów bawił się może KVM (moduł jądra dla aplikacji 64bit służący do emulowania innych systemów - z tego co się doczytałem)? Znalazłem tylko stronę w języku angielskim, ale ze wstydem przyznaję że na dzień dzisiejszy jeszcze nie jest to język w którym mógł bym się porozumiewać z pełnym zrozumieniem.