Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

Oddam po kosztach albo za browara (w zależności od lokalizacji) płytę główną Asus A7V.
http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/ranking_s … _asusA7V.html
Na płycie jest prawdopodobnie uszkodzony środkowy slot pamięci. Na pozostałych dwóch płyta działała bez problemu.

Pan inż. Cyc
 Pan inż. Cyc

A miałby kto jeszcze procka do tego?

Moderator
 Moderator

Oddam po kosztach albo za browara (w zależności od lokalizacji) płytę główną Asus A7V.
http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/ranking_s … _asusA7V.html
Na płycie jest prawdopodobnie uszkodzony środkowy slot pamięci. Na pozostałych dwóch płyta działała bez problemu.
oferta nadal aktualna?

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

elektryk dyżurny
 elektryk dyżurny

to ja się podepnę pod temat. mogę oddać po cenie 2 browary + koszta przesyłki następujące śmieci:
1. ASUS A7V880 z uszkodzonym układem generującym FSB. płyta pracuje tylko z najniższą możliwą FSB 100 MHz
2. riva tnt2 m64

Członek DUG
 Członek DUG
	Jak już mówimy o starym sprzecie mam dysk 60 GB no i leży od dawna dysk nie jest spalony ale nie mogę go podpiąć do kompa znaczy nie chce działać jak zmienię dysk (aktualny 80 GB) na tą 60 POST go przeskanuje i odrazu piszczu:P obydwa dyski to ATA może macie jakiś pomysł czym to jest spowodowane??

Pan inż. Cyc
 Pan inż. Cyc

elektronika, lub zatarte łożysko jesli nie kręci, albo głowice orają sobie pole :D

Moderator
 Moderator

Moge oddać płytę soltek SL75KAV (chyba jest na via kt133).
Posiada 1 slot AGP-PRO, 5 PCI, 1 ISA, 3 dimm, dźwięk na płycie.
Płyta jest sprawna (znaczy działał jak ją wsadziłem do pudła - 2 lata temu ;-)), jednakże należy w niej wymienić 10 elektrolitów (kosztują około 1-1.50 za sztukę).