Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 11 12 13 14 15 … 21 ▶
Wątek Zamknięty
Tutaj posty szybko ida... :)
ps. info ze stronki NIE wysyłałem
lordvader20 i stepien86 załatwione - info na PW
Chciałbym się przyłączyć do DUG. Można liczyć na pozytywne załatwienie sprawy?
Można liczyć :) - info jak dla wszystkich na PW
Czy można liczyć na przyłączenie mnie do deb-bandy?
jakoś tak mi się zapomniało wcześniej zgłosić ;)
pozdrawiam
miłosz
Czy można liczyć na przyłączenie mnie do deb-bandy?
jakoś tak mi się zapomniało wcześniej zgłosić ;)
pozdrawiam
miłosz
załatwoione - info na PW
no to i ja tez moge zostac czlonkiem gangu ?
trzeba mieć 50 postów (przynajmniej tak było i chyba sie nei zmieniło)
no niby tak, ale wczesniej widzialem userow co mieli po 20 czy cos kolo tego. fakt, nawet 20 to nie 7, ale i nie 50.
to pisze dalej w takim razie. :)
no niby tak, ale wczesniej widzialem userow co mieli po 20 czy cos kolo tego. fakt, nawet 20 to nie 7, ale i nie 50.
to pisze dalej w takim razie. :)
userem to Ty też jesteś ale ci po 50 maja więcej przywilejów, jakich ... nawet nei pamiętam :|
Jak będziesz miał 50 postów to będziesz mógł wstąpić do Gangu Debiana - daje Ci to możliwość pisania w FAQ, możliwość dostępu do katalogu pdf'ów Techa -> link ze strony głównej.
Te 50 postów to minimum aby użytkownik nie przefrunął przez forum jak meteor, tylko się udzielał i pomagał innym :)
dobra. dzieki za info. przefruwac nie chce i postaram sie starac. mysle, ze szybko 50 i wiecej naskrobie postow bo nigdy nie bylem w gangu zadnym :-) i stwierdzilem, ze byloby fajnie. a poza tym chce w koncu uruchomic debiana na moim lapku asus pro60 a6r. i zerwac z niego ta naklejke wstretna. probowalem juz sam, ale poleglem. nie odpalilem dzwieku i wifi :(.
Gang jak gang, w Pruszkowie mają ich pod dostatkiem :D
Co do wi-fi jak nie dasz rady, to zawsze w odwodzie zostaje ndiswrapper :). Jeśli chodzi o dźwięk to pisz w odpowiednim dziale - chłopaki na pewno pomogą.
....możliwość dostępu do katalogu pdf'ów Techa....
Może mnie pamiec myli, ale bylo to baaaardzo dawno temu, na poczatku istnienia DUGa, dostep byl bez jakichkolwiek restrykcji.
Ale do rzeczy - zglaszam swoj akces do DUGa.
'bede wdzieczny za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby'
Ja tez poprosze o dopisanie do listy....
GuruPL -- gotowe, a kayo musisz jeszcze poczekać, aż dozbierasz do 50 postów
poprosze o wlaczenie w szeregi gangu.
ok :)
Jestem gotów na wszystko.
DEBIAN to jest TO.
Proszę o przyjęcie.
Ja również proszę o przyjecie do gangu :)
Jestem gotów na wszystko.
DEBIAN to jest TO.
Proszę o przyjęcie.
Mocne słowa :)
Jak oto widać jestem gotowy na przyjęcie do gangu!
Nigdy już nie wrócę na WinShita,
Debian daje mi wszystko TO co potrzebuję.
A TO forum wiele razy mi pomogło i użytkownicy tego forum jak i admini. Tutaj admini się udzielają, pomagają udzielają w dyskusji. I to bardzo często. Ogólnie forum jest świetne.
TAK
Chce należeć do gangu!
Serdeczne podziękowanie dla TBH oraz dla qbsiu którzy mi pomagali przejść przez 1 etap.
TBH przekonał mnie do linuksa i do debiana, i nie żałuję tego.
Oraz pomagał mi wile razy i nadal pomaga.
Qbsiu pomógł mi i dalej pomaga. Pomógł mi kiedy nie było TBH a byłem przy instalacji iksów. Był problem z netem. Ale udało się!
A ja ostatnio pomogłem dwóm userom ubuntu ;). Jednemu pomogłem przy grubie a drugiemu przy sterach. Gość chciał robić reinstalkę systemu "tak jak zawsze..."
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 11 12 13 14 15 … 21 ▶