Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
dlatego Win jest tak popularny jest tak bardzo ludzki ;)
podsumuje to tak
"za bledy sie plai"
szczegolnie ze cana shita jest wysoka....
cały 1 zet w najgorszym razie a za debiana jak chce ktoś mieć wszystkie cd to 7 zeta :]
cały 1 zet w najgorszym razie a za debiana jak chce ktoś mieć wszystkie cd to 7 zeta :]
za 1 zeta masz tylko czysty "system" (nielegalny), a za 7 jeszcze w cholerę progsów i w dodatku legal
a wg. mnie w przypadku debiana to nie jest 7 zl tylko koszt jednej dyskietki/cd. reszte mozna ciagnac z netu. wiec jestesmy w punkcie tej samej ceny, a do tego jeszcze legalnie osiagnietym :).
EDIT: a tak btw podobno wydawca Ubuntu wysyla cdeka za darmo wszedzie zeby sie tylko rozprzestrzenial :).
ja mam distro za ok 34 zł (z asseq.pl) i nie narzekam, wkońcu to i tak taniej niż win
a co wy tu tacy legalni... jeszcze patrzeć który t-sherty będzei ździerał i o legalności taił :]
a co wy tu tacy legalni... jeszcze patrzeć który t-sherty będzei ździerał i o legalności taił :]
Od kiedy używam Linuxa wszystkie programy jakie mam są legalne, i jest to jakaś satysfakcja :P
satysfakcja ... :]
a co tam, stary człowiek i morze
Rumi ty faktycznie policz cały ten soft jaki masz w kompie. bo ja jakbym usiadł z kartką i ołówkiem to mam programy inżynierskie (bywa że po kilkanaście tysięcy zeta za sztukę) i tak jakoś duża bańka by z tego wyszła
czekam niecierpliwie aż pod lin coś się zacznie pojawiać...