Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
mam taki problem. robie apt-get install czegokolwiek buduje zależności a później pyta się czy zainstalować klikam T i wyskakuje mi komunikat przerwano
mniej więcej wygląda to tak
prix:/home/prunio# apt-get install mc Czytanie list pakietĂłw... Gotowe Budowanie drzewa zaleĹźnoĹi... Gotowe ^[[?6cZostanÄ zainstalowane nastÄpujÄ ce dodatkowe pakiety: libglib2.0-0 Sugerowane pakiety: zip unzip bzip2 arj Polecane pakiety: libglib2.0-data ZostanÄ zainstalowane nastÄpujÄ ce NOWE pakiety: libglib2.0-0 mc 0 aktualizowanych, 2 nowo instalowanych, 0 usuwanych i 1 nieaktualizowanych. Konieczne pobranie 2642kB archiwĂłw. Po rozpakowaniu zostanie dodatkowo uĹźyte 6636kB miejsca na dysku. Czy chcesz kontynuowaÄ [T/n]? T Przerwane. prix:/home/prunio#
może robie coś nie tak ?
Proszę o pomoc; może ktoś będzie miał jakąś koncepcję
Pytanie o apt-get
Temat z drugiej strony w Software
sorki ale już doszedłem, tak że niepotrzebnie zawracałem 4 litery -- Proszę moderatora o usunięcie tego tematu
tutaj coś najbardziej chyba szmoncił czas systemowy miałem 98 rok :)