Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Zainstalowałem sobie CO w celu uruchomienia accessa microsoftu. Zainstalowałem wszystko i uruchomiłem program. Jednak przy próbie utworzenia bazy danych i zapisania jej na dysk, program mi się wywala. Nie wiem co z tym zrobić. W menu CO-a było napisane że współpracuje on z Officem. Może mi ktoś z was pomóc?
Sorki chłopaki ale ja troche nei na temat nei gniejwajta sie na mnie
Walcze z Allplayerem niby sie instaluje ale nic nie odtwarza
pytańia sugestje ?///??????? co zrobic z tym
Albo znaćie jakiegoś playera z gadułom na linucha by lektorował film
Bo nei lubie czytać
ja do tej pory stawiałem na 4-ce. I wersję M$2003 jak Ty. Mam też CO nr 5, ale jest zwalone. O 6 nic nie wiem
Działa co zapis i odczyt w accessie? Jeśli tak to wysłałbyś mi działającą wersję?
wszystko działa :) - info na PW
Na pewno korzystasz z wersji 2003? ja robię w wersji 4 CO (z twojej strony) tak: wybieram install unsupported software, potem wybieram plik exe i next. Wywala mi: newer version windows needed (komunikat - co mnie zdziwiło - od wine-a). Potem komunikat że napotkało błędy i że zakończyło instalację błędem.
tak, 2003 na 100% działa luxusowo
Wywala mi: newer version windows needed
to może ustaw w wine tryb zgodności (chyba tak to się nazywa) z nowszym Windowsem niż masz aktualnie